Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ZIN

[Medicom] Medicom body為主體rider blade劍仔 :[ 為了ZIN爸完夢, 我簡陋的誕生!]

頭像被屏蔽
正...平成十人幾時先齊呀~~~~~
係唔係所有大膠都岩咁改造?
我好有興趣整隻@@頭像版的555
回復 33# 小白狼

不是的, 要看大膠實物, 有D 1/5就會唔啱, 555是呎, 亦布好多大大成功改好, 可網上找外有關資料
幾好吖,我諗如果個頭細D,同出番條脛,仲正。
巴打隻劍完成度好高!
我相信同日後M記出的相差不會太遠~:78:
Zin, why not use the orginal head of Blade?  :)
回復 37# Douglas.M.Saint

因為大膠個頭D複眼有點溶膠, 已經是全新的了, 不竟是中古嘢, 亦都用咗洗潔精止溶防淋, 但已經救唔番濛濛地, 有見眼部係RIDER嘅靈魂, 所以用頭像替代, 今次咁做都用咗D時間同心機, 只是在未知MEDICOM 出唔出之前自己親手滿足咗小小慾望, 這是不入流嘅改造, 還是等MEDICOM的成品好了, TAK哥, 今日我可去拿W1/6車車, 十分期待, 會用佳能新機同W & W車影相(外攝):$
Very nice custome made Kamen rider Blade!!
zin 大大邊度搵緊身衣英姐make呀! thanks!
frankiejoyce 發表於 13-10-2011 10:13 AM

外面貼左好多figure相個間。

D相全部都係英姐手作。
Zin大做咩話垃圾?

小弟覺得似成品figure喎。
好正呀!一d都唔簡陋 :71::71::71:
劍系列小弟至愛,等Medicom出等到:59:,實在唔明點解skip咗劍?乜真係咁差咩:?