Toysdaily 玩具日報

[Medicom] Medicom body為主體rider blade劍仔 :[ 為了ZIN爸完夢, 我簡陋的誕生!]

嗚呀... 整得好靚呀... 係咪真人黎嫁... 簡直係藝術品呀......
小弟可唔可以 save 起啲圖做 wal ...
$hiine 發表於 13-10-2011 11:38 AM

嗚....哇.....呀~~:63: $大你笑我笑得最大聲:DD, 究竟MEDICOM打唔打算出劍架...:53:.
雖對拉大冇愛,不過一定要讚下大大。ZIN大真係好犀利呀!:71:
我個人覺得真的做得不錯.....十卜十卜
回復 17# 沉默是柑

不如柑大大試吓睇DECADE全集, 隨後再睇電王, W, 555, KABUTO等近代一些的, 可能柑大會開始對RIDER有愛, 不單對RIDER有愛, 劇中D女角仲....:p我本人首推電王家姐, 睇RIDER片玩RIDER玩具, 喺玩具仕途上有更大嘅發展空間.:DD
回復 11# ZIN

THANKYOU VERY MUCH:$
出完劍, 最好出埋真, ZO同埋J 咁就可以收工
kmtang 發表於 13-10-2011 10:06 AM

:68:出完ver 1仲有ver 2,邊有咁快收工!
:77:恭喜ZIN大大添丁!:35:一出世就五官端正,身材出衆!:DD娜喳托世?
回復 19# ZIN

:o 一失足成千古恨,再回首已百年身。。。。NONONO!!!:no:

嗚....哇.....呀~~ $大你笑我笑得最大聲, 究竟MEDICOM打唔打算出劍架....
ZIN 發表於 13-10-2011 12:07 PM

小弟見平時 米Sir 都係講開呢幾句... 所以諗住結集埋一次過出晒向佢致敬唧......
小弟見平時 米Sir 都係講開呢幾句... 所以諗住結集埋一次過出晒向佢致敬唧......
$hiine 發表於 13-10-2011 05:35 PM

米Sir語錄:x米Sir有微言呀,話怕俾人抽水,其實佢充滿氣質,萬千寵愛在一身,個個都因為要爭住強帖留名同表達對佢嘅仰慕,米Sir嘅勁揪已橫行TD:$
頭像被屏蔽
zin大款劍做得好唔錯啊,如果個藍色深翻d,再加上劍d卡片,就更似了。呵呵!佩服大大動手的能力
救命呀! 好毒呀! :30:
好有心機!:71::71:
TD 高手輩出呀~~~~~~:63:
好在大合照有W, 第一張點解冇既