Toysdaily 玩具日報

查看: 8848|回復: 41

[Medicom] Medicom body為主體rider blade劍仔 :[ 為了ZIN爸完夢, 我簡陋的誕生!]

今次影一下我嘅RIDER BLADE....:(, 無錯入面係MEDICOM 301改BODY, 但出面係大膠切割而成, 緊身衣係英姐make, 頭係最新果套頭像, 唔洗大家講, 我都知道佢比我攪到好核突, 心裡直頭....覺得對唔住劍, 可是..無論..點, 佢都係我第一隻rider親生仔:DD, 佢無medicom果d咁正, 我都一樣愛佢, 佢亦完成使命帶俾我完夢嘅感覺, 好~去相:no:(大家笑還笑, 掩一掩咀, 驚你哋笑爆咀), MEDICOM...快D出劍, PLZ~:^

DSCN0944.JPG DSCN0941.JPG DSCN0943.JPG DSCN0939.JPG DSCN0945.JPG DSCN0940.JPG DSCN0946.JPG
如果大家仲頂得住劍嘅相到e個地步, 咁就開始有d比佢令得多嘅兄弟出現, 等大家視覺舒適番dd.....:x
DSCN0948.JPG RSCN0949.JPG DSCN0953.JPG
DSCN0953.JPG 好似唔加kamen rider字好d:(送多張出嚟:shy:
都好靚仔喎!支持自家製作玩具!:71:
回復 3# 三木白花子

:77:謝鼓勵, 其實好想MEDICOM快D出劍, 唔好DUM波鐘:63:
得噃:71: 自家制,難得決心與愛心:$
我覺得造得好好喎!有愛。:71:
支持自製, 咁至真係有玩 '玩具' 既樂趣...
愈來愈覺得自己, 只係買盒野返黎擺 同 望:42:
出完劍, 最好出埋真, ZO同埋J 咁就可以收工
zin 大大邊度搵緊身衣英姐make呀! thanks!:handshake:
好得wor ZIN大:shiny:~~~~~~~~~
回復 9# frankiejoyce

油麻地現時點2/F

嗚呀... 整得好靚呀... 係咪真人黎嫁... 簡直係藝術品呀......:63:
小弟可唔可以 save 起啲圖做 wallpaper 呀......:63:
強烈要求 劍 製作教學... 嗚呀... 連整 figure 都識... 大大以後橫行 TD 啦......:63:
正呀~~ :$ZIN大, 你個親生仔直頭一表人材啦, 點會笑佢呀:58:
回復 7# 甘大滋

確係多了點樂趣, 而喺製造過程中亦體會到一個FIGURE嘅完成真不簡單, 以我平時對廠商嘅要求, 我所造嘅劍係一件垃圾, MEDICOM要是出的話, 成品劍一定會好正, 實在十分期待, 劍終極形態亦十分正.

成年咗之後, 玩具入手後嘅模式相信大家都差不多:(, 擺望影三環已算是玩咗件玩具, 喺弱肉強食嘅現實世界中, 仲能有心情玩吓玩具保留到點點童心已算是不錯.
回復 14# ZIN

都岩既, 但已經用呢個方式 "玩" 左幾年...
有時望下個堆未開盒既玩具, 自己都有d驚 :Q