Toysdaily 玩具日報

查看: 7093|回復: 32

[分享討論] 入坑!!!!!3A ghost Fantome!!!

係咁多位CHING荼毒之下...終於忍唔住買左笫一隻3A...":handshake:
本身諗住買黑色..但最後因為白色再殘舊D..買左白色果隻...!:46:一買難忘.."真係好正..D舊化真係無得輸..!!!
依家好想買埋黑色..同night watch..:31:

依家想問下咁多位CHING..依D出左未..??

如果出左..可以係邊度搵到..??未出又可以係WHERE 訂..?
請CHING賜教!!:handshake:!
GRUNT仲未出, 應該會今個月返貨, 如果未訂就時不時留意下有無CHING開箱後POST相, 見到就好去搵LA, 3A的野過咗好難買返!
至於隻EMGY GRUNT我諗都好難搵到, 就算有都好貴, 因為佢係隱藏版黎架. :66:
EMGY係隱藏板...請問之前係點隱藏法?thanks
EMGY 係前果2個月係bambaland store到,
不定時上架, 數量十分有量
有人計過話唔超過100隻

而medic就一定要係會員先可以訂
I dont live in HK.. so if u wanna buy 3A... where can i buy?
does 3A has official online store? thanks!!
去3A website join???
EMGY 係前果2個月係bambaland store到,
不定時上架, 數量十分有量
有人計過話唔超過100隻

而medic就 ...
jerryfai 發表於 12-10-2011 01:50 PM

EMGY真係幾靚, 不過唔會高追LU, 只好買MEDIC同另外基本色頂住引LA.
:42:
3A 唔同 hottoys與EB,
貨品只會在網站上, 1日或數日內供人訂購
某d限量商品更加要係幾十秒內同人鬥快按,
emgy就係其中一個例子,
所以鐘意的話, 都係多d留意3a官網啦
不要在y拍高追,助長炒風
某d限量商品更加要係幾十秒內同人鬥快按,  ...
jerryfai 發表於 12-10-2011 10:15 PM

多謝CHING賜教,,,係咪要去BAMBALAND訂???
jerryfai 發表於 12-10-2011 10:15 PM

多謝CHING賜教,,,係咪要去BAMBALAND訂???
回復 10# Funkygermo

都係分享下姐,
bambaland唔係成日有商品出售,
所以上到去見唔到有產品唔洗覺得奇怪
要得到更多3a 資訊可以到bambasia.com/blog

p.s. 今日就有1/12黑色3周年bambaboss 訂,
不過唔係個個識欣賞

我自己本身都是近幾個月才入坑, 所以無做MEMBER, 唯有在剛出時在Y綱購買.
其實在剛出時, Y網個價不是貴很多, 都仲可以接受.
好似剛出的OYA TK, 都係貴B網訂時百幾.
回復 12# varitronix

做會員唔洗錢的,一樣可以訂野
做vip會員先至要年頭比錢登記

p.s. vip會員訂野有85折,
你見y拍賣貴舊幾, 其實佢已經賺了差不多舊幾的2倍了
回復  varitronix

做會員唔洗錢的,一樣可以訂野
做vip會員先至要年頭比錢登記

p.s. vip會員訂 ...
jerryfai 發表於 12-10-2011 11:12 PM

OIC, 不過好似起網訂要用PAYPAL付款, 有無其他付款方式?
我都知VIP訂野有折, 下年一定會JOIN做會員, 自己訂自己玩, 唯有埃埋今年LA.....
有部份會員版要會員先可以訂, 咁係要VIP會員定係普通會員?
回復 14# varitronix

3a官網買野,過數一定要係paypal
會員版貨品只有vip 會員可以訂
想買會員版而又沒有vip會員, 但又唔想捱貴貨
可以上淘x 到望望, 但不保証可信