Toysdaily 玩具日報

查看: 9910|回復: 15

[詢問] ghost rider 電影怎麼沒出玩具 ???

這次ghost rider第二集就快要上映了  但至今尚未有玩具的消息  難道hasbro不打算出了嗎
我覺得好可惜阿  因為第一集的玩具做得不好  而現在hasbro的雕工技術都已經進步許多
真的好希望出電影的ghost rider玩具阿  不知有沒有大大有這方面的消息??

再來是batman 的Batmobile 之前只有出適合4吋的人偶  
好希望這次能因為電影而出適合6吋的Batmobile 阿  真的很希望mattel會出阿!!
頭像被屏蔽
第一集的玩具做得OK好阿!! :76:
ghost rider第二集其實都唔知係咪第二集,好似同上次冇關既.....
回復 3# pierreinhk
個人淺見認為肩關節太大 而髖部關節太小 且主角骷髏頭不太像
反而配角的還比較好看
我諗係因為唔係太hit 嘅movie季.  同埋上次Ghost Rider 1 銷量未如理想.....
另一問題可能係由另一間公司拍嘅問題.  始終風險大過啲暑期巨献.
就算Toybiz 年代, Daredevil, Blade 都只敢係ML搭單一隻.

雖然X-men First Class 都係暑期巨献都係無玩具, 呢嗰就可能同造型關, 再加上另一間公司拍....

Spider-Man 就勁例外, 始終係一哥級.

的確, 12"嗰隻Ghost Rider真係令人口水流.
這次ghost rider第二集就快要上映了  但至今尚未有玩具的消息  難道hasbro不打算出了嗎
我覺得好可惜阿  因 ...
marvelman 發表於 9-2-2012 10:09 PM

I  have only one 6" ghost rider!!

I  have only one 6" ghost rider!!
gumng 發表於 10-2-2012 02:44 AM

呢隻 & 特別版我都有~~
真係極品~~~

孩佬電影鬼騎其實唔差:42:
GR 造型堅正,不過佢同 punisher 一樣,
有時感覺硬係唔夾其他 Marvel ~~~~~~

gumng 發表於 10-2-2012 02:44 AM

i want to buy this ar...:55:
但無論係Y拍定係係D鋪頭到都見到賣好貴...:o
回復  pierreinhk
個人淺見認為肩關節太大 而髖部關節太小 且主角骷髏頭不太像
反而配角的還比較好看
marvelman 發表於 9-2-2012 11:43 PM

Totally Agree~

那個髖部關節不知道怎麼回事整個縮水,跟原型完全不同!!!(糟...)
(12吋的那款就沒有髖部關節太小的問題了)

不過還是有點遺憾當初沒收到有凱吉兄頭雕的那一款...
回復 12# geo000099

對阿 超想要那個頭雕的 其實有像 只是塗裝不好
可惜現在買不到了
呢隻 & 特別版我都有~~
真係極品~~~
ernest1008 發表於 10-2-2012 08:32 AM

最正係打開口對眼會標火的連動設計,可惜唔包鎖鏈!
特別版有什麼分別?未見過!
孩佬電影鬼騎其實唔差
SARU 發表於 10-2-2012 09:55 AM

夾老變玩都ok wor! Good!