Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Enterbay- 1/4 Batman 蝙蝠侠- coming soon~

:                安静地向希斯莱杰 Heath Ledger致敬之作!不要问我什么时候上市,该& ...
Dick.Po 發表於 3-4-2012 11:49 AM

咁睇就好得喎.
HT 隻1/6 MONGER都要三千幾,你話第時HT隻1/4 BATMAN會幾錢?!無四五千蚊都埋唔到單啦,1/4會有幾多香港人玩得 ...
emilykls 發表於 17-10-2011 07:12 PM

HT嘅1/4係嚇鬼啫,得個講字,影都無.................
回復 78# woowoobb
係喎,HT出口術,信唔過...!!!!
講左咁耐,毛都冇條睇下...!!!!!!!
回復  woowoobb
係喎,HT出口術,信唔過...!!!!
講左咁耐,毛都冇條睇下...!!!!!!!
kafai1978 發表於 3-4-2012 12:00 PM

鳥~~~~~~~
回復  Dick.Po
EB如果1:6可以出到咁,真係冇得輸...!!!!
可惜呢隻係1:4...!!!!!
kafai1978 發表於 3-4-2012 11:51 AM

1/6 licenses already gv yo HT so no choice EB have to go with 1/4
頭像被屏蔽
有dd興趣,期待batman
得半邊面,大家點解咁興奮?唔明。

1�4 都唔出植髮,點擊倒 HT 先?
EB靚女店長叫我去今年動漫節,1/4 BATMAN, JOKER 到時會展出。仲話今年有好多正野!
其實1/4半胸像已經可以滿足到我. HT & EB不防考慮吓喇
回復 79# kafai1978

HT 1:6甘多拉臣都未顧得掂,留番1:4條路比EB啦∼
探偵物語1:4就好咯,
最好出番之前1:6可以除帽既頭啦唔該。
EB靚女店長叫我去今年動漫節,1/4 BATMAN, JOKER 到時會展出。仲話今年有好多正野!
買買買 發表於 3-4-2012 03:23 PM

咁即係動漫節先出batman啦!! :42:
張相都好朦,睇唔真,但個人覺得出1/4咁大冇植髮同可動眼,有D"得個大字"既FEEL....
回復 10# 白武男

1/6 已經好佔地方,1/4 真係太大,終始呢度唔係外國人少地多!