Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Enterbay- 1/4 Batman 蝙蝠侠- coming soon~

新局面已經俏俏打開,會冇依家咁悶!
bababa 發表於 13-10-2011 12:53 AM

遲早未又係 1:4 Ironman I II III IV V VI VII VIII VIIII X ........ :42:
做場好戲嚟睇下,多d 良性競爭:57:
”遲早未又係 1:4 Ironman I II III IV V VI VII VIII VIIII X .......”

我惗可能會,但太無新意了,但出金屬版又唔同, 但個天價會無人問津o羅。:36:
更上一層,出1:2......再比人追殺出1:1終極SIZE.......
最少有MR.COOL 呢位買家收藏!!
:handshake:加油~ 出得巧, 我會入架
不想ht獨占, but EB 既野....真係唔好有咁大期望!~
回復 66# bearbearwolf

好認同....
我雖然未玩過eb d 12吋..
但係自己儲開ht 果d....人頭方面.....ht 羸佢十幾條街....
你睇下隻鬼武者同風雲2既聶風就知....
我淨係想玩1:4蝙蝠車炸媧:?
我淨係想玩1:4蝙蝠車炸媧
brother4_hk 發表於 16-10-2011 03:44 AM

咪好大架, 邊有咁多位擺呀? :(
良性競爭係好事!
HT出1/4軍事figure應該幾吸引....
中 ~ ! 中 ~ ! 中 ~ !
HT 隻1/6 MONGER都要三千幾,你話第時HT隻1/4 BATMAN會幾錢?!無四五千蚊都埋唔到單啦,1/4會有幾多香港人玩得起同儲得起先得架?!呢條水肯定係為鬼佬同中國暴發戶而設的,對我黎講可以話係免疫
HT出1/4軍事figure應該幾吸引....
kiwi_6255 發表於 17-10-2011 05:57 PM

:71:我一定會買, 到今日为止冇一間公司可以出到靓得過HT.
@BILL爷                :                安静地向希斯莱杰 Heath Ledger致敬之作!不要问我什么时候上市,该来的时候就会来