Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Enterbay- 1/4 Batman 蝙蝠侠- coming soon~

1�4 比1/6 大好多,呢個價非常合理。呢個世界唔會有又平又正,因為呢D唔係必須品。會買的自然會買,冇興趣的送都冇用。
感覺是1/4比1/6更易控制質量,eb做龍哥包膠素體都無問題
所以蝙蝠侠應該無問題
T800之後係Batman, 仲有joker...屋企邊有咁多位呀~
呢隻走唔luc,但一定要有bruce頭!!
1/4真的十分大隻...點放
:36: 只要質表高,乜比例都殺!
:45: 講真,三年又三年,batman又batman,要買到幾時?
1/4 我屋企真係未必有咁空間收納... 同埋 海關大人多數唔批入境紙lor .... :55:
只能望圖止渴.... 靠td brother d 靚圖同報告了.... :56:
開1/4 line, 唔洗同人爭 !! good
回復 39# cc2ysk

廿五魚有找,,,低玩過ht iron monger 多多聲啦!!!!
絕對支持呀!!!
回復 54# 新手mm

我都係咁諗,買到EB州長今次咁嘅質量,越諗越抵玩。動漫果時諗住隻州長仲係樣版都驚驚地,但真係好鍾意佢所以當時諗最多俾EB玩多一次最多以後唔再幫襯佢!不過而家攞到州長大貨真係放心哂,同埋覺得好抵!起碼有真皮同金屬件吖,至於果隻燙斗Mongor ..... 個價仲要三字頭....
H記做野, EB真係可憐  :handshake:
俾心機啦EB, 始終有競爭大家先會有進步!
開1/4 line, 唔洗同人爭 !! good
龍珠迷 發表於 12-10-2011 03:36 PM

最衰有人同佢爭呢∼你睇吓出面洗緊版啦∼
州長做得很好,EB加油,和HT良性競爭,玩家們便有福了!
新局面已經俏俏打開,會冇依家咁悶!:Q