Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

AGE3真短命。。。
AGE3真短命。。。
yugi 發表於 8-7-2012 07:22 PM

新果部機有龍騎兵系統,同賣奇奧真係學左基拉咁,用人棍術(爆頭,爆手,爆武器),同賣下集成家人係哂到(包括巳經成為左海盜阿西母),可能奇奧想保護自己家人朋友,同賣上集果條女個阿哥加入左域根,可能又再出現朋友之間的戰鬥(阿西母同謝哈特,基拉同阿斯蘭)

同賣果部域根高達爆哂age3d手腳,就算換左做普通型態都照比佢爆頭爆手仲搞到奇奧差d無命,只係佢老豆諗左條橋要離開火星圈先無事(用岩石+噴射器,強迫敵人停止攻擊,當佢地離開既時侯,引爆岩石做出煙霧,轉身離開,阿西母真係有d似佢老豆菲力特d技術,新一代既家族指輝塔)
下集FX出現! 正啊!
AGE第3期有比較吸引了.
巴屎閉...學阿寶..  "gundam 跟唔上我的速度!!!" !!!
巴屎閉...學阿寶..  "gundam 跟唔上我的速度!!!" !!!
jackwongnt 發表於 9-7-2012 07:50 PM

菲利特講過奇奧好大可能超越左佢既極能者能力,因為奇奧的能力連佢自己都未知之數,話得age3跟唔到佢速度可能控制高達方面巳經超越左佢老豆同爺爺

G-Bouncer?

last boss?

三代同堂

AGE-1 Full Armor

今集: 隻FX咁就彈左出黎, 果然射出成型機夠勁啊!
AGE-1仲有新裝(FA), 係今集既爆點!
下集有小仙女, 好搞野~~~
高達新一代:三代同堂 有一個前任總司令既爺爺,消失左13年先出番泥既海盜老豆,行上基拉之路(人棍術二代(只斬頭,爆手同爆武器))

三代既意向都係一樣,為保護身邊最重要同最親愛既人,同賣阿西母公開佢因咩事做海盜(就係十三年前比唔知咩人整到重傷,比一班海盜救左,係仲可以自由行動既時侯係班海盜口中得知exa-db既事同賣因咩事戰爭會係咁向前推)
尤琳機唔係諗住加技武器出新版吧:time:
EVA v.s. Gundam   :50:
又基拉唔殺人??
太天真la!!
佢啊爺就正確 la!!!
殺曬佢地!!!!
期待AGE1 (FA)!!!!!

like 柯柏文.."You never stop at once, I 'll kill you all !!"
尤琳機唔係諗住加技武器出新版吧
yugi 發表於 16-7-2012 11:04

sure 係諗住加武器出新版
又基拉唔殺人??
太天真la!!
殺曬佢地!!!!

like 柯柏文.."Yo ...
jackwongnt 發表於 16-7-2012 10:22 PM

其實現實中警察都係限制暴力,不殺人為基礎!
始中是卡通片要向小朋友教導有善良之心!
又基拉唔殺人??
太天真la!!
殺曬佢地!!!!

like 柯柏文.."Yo ...
jackwongnt 發表於 16-7-2012 22:22

今次呢套想唔殺人又簡單好多喎,就咁片個頭出黎搞掂,易過以前斬手斬腳:66:
以前阿西母都係咁,知道域根係人唔想殺,佢加下做左海盜,2面都殺,係殺d同域根串通既,為既係保護自己屋企人,佢老豆係打死都要殺哂d域根人,e借佬哈特係魔頭(原因係殺左佢女友),個孫就吹到比基拉上身爆ms頭,比人罵天真,咁真係天真,自佢果事比左資料比條友去整高達開始,佢巳經超天真,不過佢想用e個方法去打通域根