Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 精粉精粉,越做越無品!

1 crab less = 批價...
roundbun 發表於 13-10-2011 02:05 PM

咪住!... 小櫻果個只係「例如」... 無話過佢個價係咁... 人家邊有咁好記性記住... 只係示範個運作係點...

叫「批價」只係叫慣... 其實當「過300可用折扣價購買」會適合啲...

小櫻上
咪住!... 小櫻果個只係「例如」... 無話過佢個價係咁... 人家邊有咁好記性記住... 只係示範個運作係點 ...
小櫻 發表於 13-10-2011 02:13 PM

i know i know, not criticizing.  I'm just feeling dejected to learn about these shops' 批價 definition. :66:
哈 我之前見到佢果句野果陣我都呆左呆
事關冇幾耐之前我試過唔小心掃跌左佢盒野
不過我記得果陣阿長毛哥態度上又好似冇乜點 我都係say 句sorry幫佢汁番算:(
I feel this post have many others shop / fans
come to talk somethings only they heard / know

so suggest all bros think think what is true

honestly , I think is not a toys , is lunch/dinner box
so make him so angry n make a poster there

coz I am not here , so I read as a story only
頭先去完, 已經轉左第二句, 仲送多個公仔樣過你
Yes, changed... so i think 都係一時angry....人地已轉左第二句!~知錯即改!~都算係咁喇:65: (註:我好少去佢度買野因價貴過其他 !)

頭先去完, 已經轉左第二句, 仲送多個公仔樣過你
sckoko 發表於 14-10-2011 08:33 PM
我睇標題以為係買野有不快經歷所以上o黎發洩下,如果係咁都同情一下樓主
點知係人地寫個粗口係門口就走上o黎鬧人地間鋪頭
老實講人地寫咩係門口關你鬼事咩
你既然一早都覺得人地D野貴而black list左人地間野
咁個隻粗口字更加唔會影響到你幫唔幫襯佢啦係米先
為左咁o既理由走上o黎寫人間野我就覺得好無聊同好針對囉
MK金長毛態度好差,問佢嘢,無認真答兼惡同悔氣
黎買嘢,比錢你賺,仲要受你氣,真係豈有此理!
我以後唔幇趁佢
老細真係多得呢D趕客員工唔少
知錯能改,的確值得表揚~~:71:
新果張好明顯係禮貌好多
也看得出是有"補鑊"之意
說明了他們也會有"作出改善"的行動喇~~

同意留上的說法~~
一開始我都覺得呢個post係好"針對"下
難道是打手的所為嗎.........?:42:
咁未必係針對既,咁即係好似有D人做某D事,有D人睇唔過眼想舒發下感受JEI,咁=你地覺得人地針對間野唔抵得要留言出聲一樣,咁你地覺得人地出POST玩針對,咁可以唔留言睇過咪算囉...一樣道理.....其實幫間野口果D都可以係打手都唔定架~~
我以前從來冇係過呢類topic留言,不過今次真係有少少睇唔過眼
而且呢度風氣一向都好有趣,每逢一有人鬧鋪頭,有人出句聲稍為傾向店方都會俾人話打手
幫手唱衰果d叫打手姐
睇唔過眼講返2句好說話又叫打手?
的確可笑
老老實實我都好少回應呢類topic
我都真係有少少睇唔過眼先會回post

我都有幫襯開貴店
雖然的確有時店員的態度是有點不如人意
可是他們服務也不是如此post大部份人般說得那麼差
你唔like幫襯係你ge事,你唔like佢地d態度都係你ge事
問題係做咩要特登開個post黎唱??
肥仔我有幫襯過,長毛我有幫襯過
我覺得佢地都幾nice 個wor~有傾有講有問必答個wor
我唔覺得佢地真係有甘大問題wor
睇下對邊個ge姐
客人受到不禮貌對待
為什麼只會是店員不對??
客人會否自我檢討??難道客人真的大乜哂的嗎??
幫手唱衰果d叫打手姐
睇唔過眼講返2句好說話又叫打手?
的確可笑
老老實實我都好少回應呢類topic
我都真 ...
kingkong544 發表於 15-10-2011 02:15 AM

老實說我都試過很有禮地問肥仔野,佢係唔望住我,好悔氣咁回答問題,或者可能係我樣衰令到佢咁回覆我了,是否要自我檢討??可能要去韓國執一執個樣先得了:79:
睇住佢起度執緊貨,轉頭個飯盒散到一地都係,都幾陰公

見過好多背囊友, 個袋就大大個,一打開入面好空, ...
ronaldob 發表於 11-10-2011 10:06 PM

有冇禮貌一回事,有D背囊友左掃右掃,聽到背後有聲再180度轉身看發生什麼事!
嘩!我睇就好笑,舖就可憐囉。所以我每次入人多的地方,都張個袋放前面,唔好做樣衰果個
我都有看到呀,明明就係佢自己的貨放到出界先:74: