Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kiwi

[玩具報告] 生化GI JOE---GI JOE HAZARD VIPER

回復 28# 大ken

DUKE我就係唔鐘意森林既"花面貓"做型...
但係佢D PARTS又真係出得比"大炮DUKE"好...

做人真係好矛盾...
回復 29# Gackt

係咪呀!!
有機會真係要睇多D學野:)
回復 30# roundbun

美國唔係應該仲多D咩?
香港呢面又少又炒...

唔係必要都唔好係度入,真心。
回復 27# dragoncorner

個人覺得電影版既野硬係無原著/漫畫版咁好...

MARVEL我都好少入"電影版"既野,
G I JOE電影版既FIGURE PARTS好似比原著少...
回復  dragoncorner

個人覺得電影版既野硬係無原著/漫畫版咁好...

MARVEL我都好少入"電影版"既野, ...
kiwi 發表於 15-10-2011 03:23 PM

對,所以我漫畫版買左成6x隻
snake eyes & storm shadow都各有幾隻~~~~~~
對,所以我漫畫版買左成6x隻
snake eyes & storm shadow都各有幾隻~~~~~~
ernest1008 發表於 17-10-2011 10:46 AM

大大, 你不如係呢度分享收藏啦:handshake:
大大, 你不如係呢度分享收藏啦
歐叉獅子 發表於 17-10-2011 03:13 PM

我都想
不過大部份都入晒箱了~(要拎晒出黎,係一件大事)
仲有.....我post唔到大相,只post到細相~~~
我都想
不過大部份都入晒箱了~(要拎晒出黎,係一件大事)
仲有.....我post唔到大相,只post到細相~~~
ernest1008 發表於 17-10-2011 03:18 PM

你可以去photobucket.com登記ACCOUNT, 係果邊UPLOAD相, 再係呢邊POST LINK