Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 生化GI JOE---GI JOE HAZARD VIPER

GI Joe同MU都係孩記出,唔知點解前者既下盤關節可以做得好咁多同埋多配件...
其實Gi joe量產兵仔都係一件樂事,相對mu就只有少量可以display多於一隻.......
如果MU d關節同上色好似GI joe咁就太好
btw d相影得好靚
拍嘉 發表於 7-10-2011 02:22 PM

GI Joe係Hasbro自創既作品,所以唔使俾版權費,Marvel就要,所以GI Joe既制作成本可以多d
而且Marvel大部份角色都冇乜武器,所以都冇咩配件可以跟
但係如Task Master呢d多武器既角色,一樣有好多配件吖~
回復  ernest1008

入了~~
我入個陣有4隻~

反而好想要FIREFLY...
但係炒到好離譜...

有無巴打 ...
kiwi 發表於 8-10-2011 02:40 PM

firefly 見一魚6草~
仲要得果度有~
樓主
想問下你果隻個面罩,有一邊係唔係有2個插孔,另一邊得一個插孔???THX

PS:你個面罩未"及"好~~因可用衫既頸位"及"實的~
回復 18# ernest1008

係呀~
我都諗緊係唔係可以及得實...
但係又唔想夾硬黎...

岩岩入到BEACHHEAD:)
想入一隻靚既DUKE,
但係DUKE好似出左好多隻...
有無好介紹?

係呀~
但係又唔想夾硬黎...

岩岩入到BEACHHEAD: ...
kiwi 發表於 8-10-2011 11:44 AM

http://generalsjoes.com/reviews/ ... res/wave3/duke.html

http://yojoe.com/reviews/figures/wave13/duke30.shtml

係呀~
但係又唔想夾硬黎...

岩岩入到BEACHHEAD: ...
kiwi 發表於 9-10-2011 12:44 AM

beachhead係多武器
不過最慘係裝得上身既得好少~~
SO我就無入
而DUKE我自己入左叢林版
因為小弟覺得有2枝大炮果隻實在太太太太誇張了~~~~
樓主
你上flickr 搵 arealamericanhero . com
佢有好多30TH既相

PS:我POST唔到LINK~~~~
回復 22# ernest1008

PM 了你,
PLZ CHECK~
呢隻...未見過, 不過一睇呢個post就好想要...
好少有呢類型造型既人物
仲要做得咁靚...
如果樓主唔介意, 可唔可以pm一下入手地點?
thx.
中毒了
求pm x2~~~~~~~~
樓主
我MSN已太耐無用
唔記得左PW了~~:70:
SORRY~~~~~~~
頭像被屏蔽
beachhead係多武器
不過最慘係裝得上身既得好少~~
SO我就無入
而DUKE我自己入左叢林版
因為小弟覺得 ...
ernest1008 發表於 9-10-2011 09:33 AM

Duke那背後的兩支炮真係誇張,亦不實用,所以我都無安到,拆下來安在其他模型到用
而隻Duke就好得,我覺得係出咁多隻最好的
我都有玩開GIJOE,可以搵番我D貼,交流下:71:
玩了一輪MARVEL既3.75,
可動,造型,角色都好好似玩得7788,
而且有感MARVEL FIGURE愈黎愈HEA玩家,
REPAINT ...
kiwi 發表於 8-10-2011 02:40 AM

Very well said :$, G.I. Joe is definitely a good series though no longer popular in HK.  Back then I used to buy most of my G.I.Joe figures & vehicles at Watsons. :die: