Toysdaily 玩具日報

[詢問] Ironman Mark V腰甲問題

求教各位大大, 胸甲下, 換戰損腰/腹甲時, 點整都整唔到上去, 整情甩出嚟....說明書教話用支透明棍仔頂住個彈弓位, 但係我點都對唔啱圓形個位, 可能我講得抽象咗啲, 遲啲補相....依家用寶貼頂住先
我明ar,

我都係, 圓形個位太凸.....最後用cutter 削斜左少少圓形個位....
等佢唔好太頂
搞咗半粒鐘都唔得
搞咗半粒鐘都唔得
矢吹丈 發表於 7-10-2011 09:00 AM

好簡單, 就甘拉出來已經可以換
求教各位大大, 胸甲下, 換戰損腰/腹甲時, 點整都整唔到上去, 整情甩出嚟....說明書教話用支透明棍仔頂 ...
矢吹丈 發表於 6-10-2011 11:30 PM

我明你意思因我都攪吾到,,"說明書教話用支透明棍仔頂" ...
吾明個圖想講咩,.....:30:
我都想知點樣換!!!!有冇CHING幫幫忙!! :31:
不用對啱圓形個位,衹須用棍仔向上頂住塊嘢,跟着套上腹甲,因腹甲側面是有坑的,所以要用棍仔向上頂住塊嘢,方便套上。
不用對啱圓形個位,衹須用棍仔向上頂住塊嘢,跟着套上腹甲,因腹甲側面是有坑的,所以要用 ...
iannt2011 發表於 7-10-2011 01:49 PM

其實.........我都未用過支棍仔......:45:但都換到....
我也是用棍仔向上頂住塊嘢,點知整爛咗頂彈弓條膠:50:,HT話張單過了期,無得整:31:
咁就死喇.......... :angry: