Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 我愛媽咪

[分享討論] 好SAD!應該中了IRONMAN V「六神合體」貨!

我o個隻又ok wow. :time:但成個body 換過就無機會再換. 都係要睇清睇楚.
我o個隻又ok wow. 但成個body 換過就無機會再換. 都係要睇清睇楚.
darknight 發表於 5-10-2011 06:44 PM

我果隻都冇事:)
多謝眾大大關心,小弟今日下晝,已成功換完件回來,係多謝HT肥仔哥哥的幫忙,感謝他。
當然,換回來的總有少少瑕庇,不過小弟自問不是驗屍官,總之完完整整就好了。
其實在換件中,肥仔哥哥已經不斷開新盒,同小弟揀件來換,但發覺新貨亦有好多問題。
(當中,肥仔哥哥自己睇件時,亦私下感到唔妥,即時無需俾小弟睇,已經開過另一盒)
可見新貨亦好不了怎樣。(當中見有陰陽色,崩位、膠水痕、電掣位鬆)唉!總之之後去取貨的大大,真係要留神了。謝!
頭像被屏蔽
有d擔心黎緊隻美國隊長
頭像被屏蔽
樓主有得換算係不幸中大幸,不過現在好多人都投訴ht有質數不停下滑情況,希望佢有些少良心做翻好d品質啦
vgggyo 發表於 5-10-2011 07:04 PM

虧佢仲出大段野話自己今次d qc幾呀好,唔好做驗屍官:ar:
有冇攪錯,俾千幾蚊買啲咁差嘅貨?!
咁跟住落嚟啲乜野 x 牛奶版嘅 War Machine 未凶多吉少?? :30: 都係諗吓先....

多謝眾大大關心,小弟今日下晝,已成功換完件回來,係多謝HT肥仔哥哥的幫忙,感謝他。
當然,換回來的總有 ...
我愛媽咪 發表於 5-10-2011 06:57 PM
產品多佐∼質量就會降佐∼∼出廠就有問題∼頻密過去廁所
店員自己玩六神合體?咁去HT做店員咪有得玩囉...
呵呵, 好過買黎玩, 又有人工收...
最緊要係, 我睇住你買我玩完既六神合體~^^
玩完佢, 仲玩埋你~
希望佢第日QC做返好D啦, 唔係真係無人玩~
我仲有隻美國隊長同超人未攞,知道你段經歷之後,有啲擔心添!:ice:
當然,換回來的總有 ...
我愛媽咪 發表於 5-10-2011 06:57 PM

小肥真係好人,我上次換MK6,  我 check件 睇漏眼, 佢發現都開盒新既比我~

不過我未拎MK5 依家好驚:69:
hottoys既大貨真係差很多....要找出冇任何問題既貨..係冇可能的....
我隻MK V都睇漏眼....條頸位要抬起頭先見到花左.....:49:
見冇咩大問題都唔去換了....:oh:
我都係同樓主一樣同一日去拎!! 拎個時有好多貨wor!! 怕且吾會全部係舊六神合体貨呀?
但我到依家都未拆!! 驚驚地!!
樓主第一次換個時, 佢係米係架到拎隻比你/ 叫外圍d 人剿隻比你?
因呢兩個情況下大多係六神合体貨! 據小弟經驗所知!!