Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3A REAL STEEL 鐵甲鋼拳 1:6 Action Figure ~ ( Mar 15 Update P.8 最新圖照 )

I wanna get ATOM and ZEUS!
咁都有得出...勁...:73:
回復 72# 塞斯

唔係好似!! 係佢呀!! KATE~:D
回復  迴轉宙斯

睇完一定中毒!!!!! 我就係其中一個!最後Atom實在太熱血吖!
Demon 發表於 8-10-2011 12:35 AM

ATOM ~~`又唔會太巨型~必入~
不過第一隻出左唻一陣,都出,
我諗有可能出好多款了~:o

套戲真的超正~
好耐冇睇過咁好的電影了~~~~~~~~~~~~~:handshake:
回復 80# E神

Noisy boy同atom必入,zeus就睇佢用唔用金屬色!:61:
ATOM ~~`又唔會太巨型~必入~
不過第一隻出左唻一陣,都出,
我諗有可能出好多款了~

套戲真的 ...
E神 發表於 12-10-2011 02:20

ATOM, people's champion!!! 必入 (� ﹌ �)@m
今日睇完, 套戲真係好正!! 男仔應該會睇得好開心投入!! 相信每個男仔細個時都好想有個屬於自己的機械人.
我覺得3A出呢個好正路. 成套戲呢個機械人最型!! 不過主角Atom 一定會出啦.
今日睇完, 套戲真係好正!! 男仔應該會睇得好開心投入!! 相信每個男仔細個時都好想有個屬於自己的機械人.
我 ...
initial 發表於 16-10-2011 11:43 PM

金拳頭同Noicy Boy都好型呀
The Grand 會員遊戲尊區「最餅印父子/母女攝影比賽」

送出《鐵甲鋼拳》機械人突擊 threeA 1:6 活動人偶一個 ~

"價值約HK$2,700"
  昨天比賽己截止,不知有冇大大參加左呢 ~ ? :)

好彩唔中,pass~~~~~~:ar:
好彩唔中,pass~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 19-10-2011 02:32 PM

x2:67: 好彩
主角都唔識, 好打極有限. 咪係xmen狼人鐃嘜文囉.
另外, 個figure d 舊化好正
!!!!!!! 不過幾銀?
我等Atom     :43:
好毒呀,大大!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好似冇o西消息o甘o既???????