Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3A REAL STEEL 鐵甲鋼拳 1:6 Action Figure ~ ( Mar 15 Update P.8 最新圖照 )

邊度有得訂呀???
ATOM ATOM ATOM ATOM ATOM~~~~~~~:shiny:
真係好正?本來無打算看,似Rocky 機械人版,設計又呆!大佬我想要柔王丸呀!好,而家就決定去看!
RRAAYY 發表於 7-10-2011 11:41 AM

唔睇會後悔呀:74:
我尋日激動到差D 嗌左出黎....
3A貨品當然在3A官網訂購,而3A公開的零售版當然街外會有得訂或出售 ~
ATOM2003 發表於 8-10-2011 01:24 AM

可唔可以提供個網址比我呢??
Could u mind sending me the address? I haven't bought his toys before. Thx
一定貴死啦...
3A本身都好貴.....
呢隻見佢上色靚成咁.;...
Atom, Noisy Boy, Zeus! 期待!:love:
Atom, Noisy Boy, Zeus! 期待!
O-Boy 發表於 9-10-2011 11:53 PM

1:1 Noisy Boy ~ :handshake:

唔睇會後悔呀
我尋日激動到差D 嗌左出黎....
ilovetoys 發表於 9-10-2011 04:29 PM

Me too!! :34::34:
Noisy boy真係好型!:71:
頭像被屏蔽
Noisy boy 同 金拳頭 個場兩隻都好型
依隻個籃本係一個拳手。。。。。。。
上Grand個facebook話會送出一隻比Grand會員~~
不過重點係Grand話價值約HK$2,700~~
即係呢隻要2千7~~如果有埋燈我會接受,如果唔係我覺有d貴~~
不過我諗我都會買~~
有無大大可以講下點訂購??上3a官網好似都唔覺邊到有得訂野~~