Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3A REAL STEEL 鐵甲鋼拳 1:6 Action Figure ~ ( Mar 15 Update P.8 最新圖照 )

回復 134# rockcham

撘錯線了•••••••••••:69:
講返ambush ,送個 controller 確係毒,快頂唔字了:30:
回復 136# Oldcat

唔怕,我地係天地線黎 點講都得....:34:
當看見那遙控器,引用北斗神拳 健次郎名句 ,

"你已經死了~~~~ !!! "
Atom 比較細隻,呢隻有氣勢好多!

搖控器寫 exclusive, 唔知 retail ver 包唔包,大家要注意!!
賣曬???17/4 至閞賣噃,
未開賣就賣曬咁深嘅
即係未開飯就飽曬呀••••••••
Oldcat 發表於 12-4-2012 09:12 PM

我食緊飯, 真係爭啲噴咗........:66:

搖控器寫 exclusive, 唔知 retail ver 包唔包,大家要注意!!
RRAAYY 發表於 12-4-2012 09:50 PM

應該是網店限定的。
重諗住會好貴點知咁抵:D

RRAAYY 發表於 12-4-2012 09:50 PM

其實網購又送貨到門口真係幾棧:78:
當然係無f5又唔洗鬥快情況下啦:63:
3AA 係咪保証買到一隻定係又要同全世界鬥快架 ?
3AA 係咪保証買到一隻定係又要同全世界鬥快架 ?
Mr.DL 發表於 12-4-2012 11:38 PM

一般來說3AA member 是享有24小時確保購買權利,
但最近佢地愛搞作,真係撻你唔到,
照計新模又咁複雜,應該賣多點為上,
但佢係要同錢作對你都吹佢唔脹:47:
一般來說3AA member 是享有24小時確保購買權利,
但最近佢地愛搞作,真係撻你唔到,
照計新模又咁複雜, ...
Oldcat 發表於 12-4-2012 11:47 PM

咁等我聽日 send 個 email 去 CS 度問吓今次係咪 3AA 24hrs 內保証買度 :38:
請問有冇ching 喺3A member 可以幫忙訂一隻呢?:64:
哇,已經訂左rex喇........呢隻 我睇唔到!!:63:
咁等我聽日 send 個 email 去 CS 度問吓今次係咪 3AA 24hrs 內保証買度
Mr.DL 發表於 12-4-2012 11:52 PM

有勞了,但有樣野到目前都係無變嘅!
就係CS Candy 仍然好幫手:71: