Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3A REAL STEEL 鐵甲鋼拳 1:6 Action Figure ~ ( Mar 15 Update P.8 最新圖照 )

真係咁多師兄中?也送你一程
Oldcat 發表於 13-4-2012 11:38 PM

多謝師兄你送我一程 , 真係死都低 ! 不過之前未係3a定過野 , 其實想請問個手續係點?個產品係咪以郵寄方式送到香港? 太多問題 , 吾好意思
多謝師兄你送我一程 , 真係死都低 ! 不過之前未係3a定過野 , 其實想請問個手續係點?個產品係咪以郵寄方 ...
dvddvdhk 發表於 13-4-2012 11:46 PM

好簡單,登記,䦕PayPal , 到時落單full pay , 貨到門口:78:
出晤出晒全部?……
I am sure this is just a normal 3A sale and membership will have 24 hrs to buy it !!!!

...
RRAAYY 發表於 13-4-2012 12:26 AM

how about the design of the alien warriors? seem really cool! are they?
出晤出晒全部?……
shawn. 發表於 14-4-2012 06:17 AM

連埋而家呢隻會出4隻,超惡人, ATOM,宙斯
連埋而家呢隻會出4隻,超惡人, ATOM,宙斯
kingofhero 發表於 14-4-2012 10:01 PM

Not 宙斯 ...but Midas will come next.
回復 181# dvddvdhk

特別一提:  新註冊會員,最好開售日準時login 落單,PayPal 過咗數至算成功訂購:77:
24小時內購買權利只限3AA member 獨有,
換句說話新註冊的普通會員係有可能買唔到••••••如果供不應求的話:78:
:43:呢隻同atom好有興趣
回復 186# RRAAYY
對ATOM有興趣D
其實係咪會出晒4隻,3A官方好似冇講:?
請問師兄們可否 pm bambaland 網址
這個真的被毒了... 謝謝幫忙
由上年十月等到今年八月成十個月, 終於收到通知好快有得玩了 ~ :D
請問師兄們可否 pm bambaland 網址
這個真的被毒了... 謝謝幫忙
siuka 發表於 15-4-2012 08:58 PM

世上有樣野叫google 既.................
💤noise boy係咪唔會出?:67:
💤noise boy係咪唔會出?
sonsonsun 發表於 18-8-2012 04:34 AM

聽講會 , 但身上既 led 效果要做得好先會似 noisy boy , 吾知 3a係呢方面得吾得 ?