Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

係咁開期票,P仔系列、wolverine 、M1、各樣那樣,但我tron架電單車仲未有!
freelander77777 發表於 2-1-2012 03:20 PM

tron車好似唔係HT造,係HT比左第2間造,可能中間出左問題.....

其實有咩必要將個價估黎估去.... 係咪到時出個定價好高大家會開心D。:42:
一邊出個定價已經愈黎愈狼(質素又唔見愈黎愈好), 另一邊就係咁比位佢上....
其實有吽必要將個價估黎估去.... 係咪到時出個定價高大家會開心D。
一邊出個定價已經愈黎愈狼(質素又 ...
ilovetoys 發表於 2-1-2012 05:29 PM

唔知幾時開始,一有新品消息出,已經唔係講隻figure做得似唔似,
而係估隻野賣幾錢,再唔係就話洗乜訂啊,等啞虎VIP靚價先入手:42:
不過都唔知幾時有啦..batmobile都未有得開訂...
唔知幾時開始,一有新品消息出,已經唔係講隻figure做得似唔似,
而係估隻野賣幾錢,再唔係就話洗乜訂啊 ...
O暈 發表於 2-1-2012 05:37 PM

咪係囉∼
不過講返隻MARK I, 我99﹪會買架, 因為我無ver.1, 宜家ver.2 雖然同一個模,
不過塗裝上色一定會出色好多. 等到我頸都長.
不過都唔知幾時有啦..batmobile都未有得開訂...
e_v_i_a_n_s 發表於 2-1-2012 05:46 PM

MARK I 會快D , 同一個模, 又無1:6 車咁覆雜。
2012年 MARK 1 ,狼人,重臨,炒家BYEBYE,YEAH!!
oscaryiu 發表於 2-1-2012 01:58 PM

玩具買黎玩, 唔係用黎炒,
HT 今次完全明白真正玩家既需要, 抵贊 :71:
MARK I 會快D , 同一個模, 又無1:6 車咁覆雜。
ilovetoys 發表於 2-1-2012 17:53

Mark 1 都重出啦, Mark 2 快d 出啦:53:
Mark 1 都重出啦, Mark 2 快d 出啦
布魯士 發表於 2-1-2012 06:15 PM

話改唔知改成點呢,無哂聲氣:80:
雖然重出係好事
但係用舊模有咩野資格叫二點零
好似大大咁講加多山洞咪可以重出三點零,咁樣出夠十點零都得啦
hottoys你係得嘅:77:

hottoys啲誠意去曬邊:42:
好在我唔係死士,我仲有得揀:54:
咪係囉∼
不過講返隻MARK I, 我99﹪會買架, 因為我無ver.1, 宜家ver.2 雖然同一個模,
不過塗裝 ...
ilovetoys 發表於 2-1-2012 05:52 PM

買就買硬嫁啦,仲要由LALLA塗裝,真係好期待

BTW:近排入左D咩呢(純八卦):58:
個頭雕點都要改改瓜...
回復 217# Mr.DL

你方佢真係因為防止炒家咩,佢見咁當人都無mark1同狼人先再黎吸多次金ja ma
可唔可以改下個頭雕呀?