Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol. 25~~~Ultra Act~~~Astra

做乜拎鎖匙拎到好似楂鎗咁o架
cchong420 發表於 3-10-2011 10:56 PM
呢條鎖匙真係可以當鎗炮咁用架~~~~:DD勁到一炮可以毁滅一個星體~~~~:*
support some大
big9kan 發表於 4-10-2011 02:09 AM
THX big9kan 兄支持~~~~:)

係度再多謝各支持尼奧同亞士多拉的朋友~~~~:$
老老實實我真係想入嫁 , 只係d qc唔知似乜咁
老老實實我真係想入嫁 , 只係d qc唔知似乜咁
歐比旺.肯諾比 發表於 5-10-2011 01:31 AM
比比兄~~~ Astra 除咗個面相有少少歪之外~~~其他大至都無咩問題~~~:DD有心就唔好等啦~~~呢隻貨少只會愈來愈貴~~~:78:
打咁大段嘢真係多謝 gary 兄 GE 回帖~~~~
食咗藥好返啲未呀~~~~
Somebody_Ex 發表於 4/10/2011 00:06

食左藥退左燒啦 :77:  唔係好似亞 FS 大咁燒成個禮拜咁就大家樂啦 :70:
好正啊 好懷舊
好正啊 好懷舊
好正啊 好懷舊
食左藥退左燒啦   唔係好似亞 FS 大咁燒成個禮拜咁就大家樂啦
garykctse 發表於 5-10-2011 06:00 PM
咁就好啦~~~飛煞兄病咗反而出咗個好帖~~~真厲害~~~~:DD

好正啊 好懷舊
好正啊 好懷舊
好正啊 好懷舊
lisalasu 發表於 5-10-2011 06:09 PM
THX lisalasu 兄支持超人系列~~~~~~:77: