Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol. 25~~~Ultra Act~~~Astra

頭像被屏蔽
玩這個系列,真實好麻煩,買時真是要睇清睇楚,至於限定,有如抽獎般。
Brother這
十卜一下some大
希望都時小弟個
timothy276217 發表於 3-10-2011 04:40 PM
THX timothy 兄支持~~~~你嗰隻攞咗未呀~~~除咗面相外~~~相信QC都會OK GE~~~~:77:
兄弟同心,其利斷金
正呀
saga522 發表於 3-10-2011 06:10 PM
THX saga 兄支持~~~~~:77:
:71:支持Some靚相:77:,我而家先開始追Ultra Act呢:(
總係覺得leo正D:35::35:
leo正d:p
support some兄:handshake:(sor遲左...
玩這個系列,真實好麻煩,買時真是要睇清睇楚,至於限定,有如抽獎般。
Brother這
聶風 發表於 3-10-2011 06:31 PM
睇清楚有時都未必得~~~上次隻 Evia Tiga 成批貨都係心口唔對稱~~~:55:
支持Some靚相,我而家先開始追Ultra Act呢
calvines1995 發表於 3-10-2011 07:21 PM
THX calvines1995 兄支持~~~~UA 後追重點係只要自己鍾意GE角色就算~~~:71:

卜卜卜卜卜卜卜 :$ :$ :$

本來好似 Leo 咁不斷面對逆境奮鬥嘅故事應該好有睇頭, 奈何當時巨大英雄特攝開始進入低潮, 係資源不足下收場, 實在有 d 遺憾 :help:

話說回來即係話笨呆嘅 QC 已經淪為某董氏邏輯一般 -- 唔提到就唔再存在 :o :o :o

入暈限真係令人「頭暈」,因為仲衰過抽扭蛋 :60: :60: :60:

今日入遲左黎 support some 大, 但其實今日係寫字樓已經睇左, 奈何成日發冷發熱又 wun wun dun dun 咁, 剛剛先睇左醫生返黎 :(
原來出左咩????~~~:@:@:@
出左?
我未收到CALL取
估唔到有合體技....十分期待
總係覺得leo正D
怪物et 發表於 3-10-2011 07:52 PM
THX 怪物兄支持~~~~:73:
leo正d
support some兄(sor遲左...
zero~004 發表於 3-10-2011 08:19 PM
THX zero 兄支持~~~~大家也鍾意 Leo 多啲嘛~~~:DD
十卜some大,
我鍾意果條key...:35:
做乜拎鎖匙拎到好似楂鎗咁o架:DD
卜卜卜卜卜卜卜   

本來好似 Leo 咁不斷面對逆境奮鬥嘅故事應該好有睇頭, 奈何當時巨大英雄 ...
garykctse 發表於 3-10-2011 09:33 PM
打咁大段嘢真係多謝 gary 兄 GE 回帖~~~~:77:
食咗藥好返啲未呀~~~~:65:
原來出左咩????~~~
小武 發表於 3-10-2011 09:56 PM
壞人兄點會唔知呀~~~~~:@
出左?
我未收到CALL取
估唔到有合體技....十分期待
一文字 發表於 3-10-2011 10:04 PM
一文字兄係咪係信三訂貨呀~~~~佢無出到SMS~~~只係响FB度通知咋~~~:?
那兄弟合體光線真係好正~~~:$
十卜some大,
我鍾意果條key...
virtualman 發表於 3-10-2011 10:27 PM
THX virtualman 兄支持~~~你GE口味都幾重喎~~~:DD
support some大:71: