Toysdaily 玩具日報

查看: 3374|回復: 18

[詢問] SS Clone的抉擇

小弟想系度請教各位大大,如果宜家各位想入Commander Cody同埋Commander Bly,但係錢祗夠買其中一隻,各位大大會入邊隻呢??
Cody. :71:~~~~~~~~~~~~~~~
Bly:71:
起先都無乜大愛, 入左先知正野:38:
Cody. ~~~~~~~~~~~~~~~
JOJO 發表於 28-9-2011 11:03 PM

Bly
起先都無乜大愛, 入左先知正野
kingwong1994 發表於 28-9-2011 11:08 PM

可否講下點解呢??:77:
CodyCodyCodyCodyCodyCodyCody
回復 4# rex020

個人主觀only:75:
Obvious choice - CODY !
入Bly先, 因為起碼未被炒高:78:
Cody可以睇定啲, 話唔定間中有靚價, 咁咪到時先入埋佢囉:)
Bly, if you can pay more, then buy Rex!
Cody for sure!~~~~~~
Cody 特有

Cody SS 岩岩有貨返

我得Bly 係手, 但係覺得正過你頭像隻黃 Commander 好多! :$  (我都係因為比大大毒到先開始買)  Bly 一定唔會令你失望

不過呢D睇你鍾意邊隻外型同色多D既者

CODY就等緊, 過幾日出糧先入哩隻REX :35:
Hi, I am new to SS and interested to buy either Cody or Rex.  Where can I buy it and about how much? Thx bros
cody 同 bly兩隻我都有入, bly係持別型D, cody都好覩但冇bly甘有型格~~

:)
cody 同 bly兩隻我都有入, bly係持別型D, cody都好覩但冇bly甘有型格~~
mars0083 發表於 29-9-2011 03:56 PM

Cody SS 岩岩有貨返

我得Bly 係手, 但係覺得正過你頭像隻黃 Commander 好多!   (我都係因為比大大毒到 ...
insomniac 發表於 29-9-2011 03:34 AM

Cody 特有
Gretzky99 發表於 29-9-2011 01:13 AM

Bly, if you can pay more, then buy Rex!
patdhk 發表於 29-9-2011 12:32 AM

入Bly先, 因為起碼未被炒高
Cody可以睇定啲, 話唔定間中有靚價, 咁咪到時先入埋佢囉
toms110 發表於 28-9-2011 11:53 PM

Obvious choice - CODY !
RRAAYY 發表於 28-9-2011 11:32 PM

個人主觀only
kingwong1994 發表於 28-9-2011 11:19 PM [/quote]

CodyCodyCodyCodyCodyCodyCody
chankb 發表於 28-9-2011 11:18 PM

綜合以上各位大大的意見,睇黎都系Cody高D.......