Toysdaily 玩具日報

查看: 9667|回復: 19

[玩具攝影] Thor 3.75" Figure 最昂貴的King Loki 與 Sif

好耐冇出Post了................:42: .欲語還休.....

只因為昨天見到德哥,握手之際,他向我說一句"正能量"!!!
即刻使我有了動力!!
拍了幾張相。

當然..........King Loki 與 Sif是原價3倍以上,當然最昂貴啦!

但,King Loki返嘅..................D色:47:

金色全冇變化可言,死死實實...........

執執色

連除追到女...........另一3倍身價的Sif!!

仲有.......萬民膜拜

並巧Thor movie 的DVD BluRay上市,我的劇場引又發作:34:

Odin: Loki,I love you,當你親生仔養大!

Loki: 你養大我只為你的政治手段!!

Loki: 你心中只愛Thor!!!嗚...........

Blu Ray
Deleted Scene中開場Thor登基前一小段..........

Loki: 恭喜你Thor,做皇帝了!                 Thor: Loki,你永是我好弟弟!

Loki: 我不想掃興,但我真也想做皇!

Loki: 做皇很需才智呢!!!

Thor: Loki你雖聰明過人,愛鬼主意,常搗蛋............但我知你心地善良,敬愛父皇!

Thor: How do I look, Loki?

Loki: You look like a King , my brother!

Loki攝影.............

Loki: 冰巨人先係我老豆...................

Loki: 我只是冰巨人的畸胎棄嬰................只要"諸神的黄昏"一到..........

Loki: 我要殺神作皇!!!!

Thor: Loki你收手吧,回頭吧,仲有灣轉.........

神話中,在"諸神的黄昏",Loki派了兒子,一條巨蛇,殺了Thor,同歸於盡!

當然.........在北歐神話中,

戰死才是無上光榮!!!

"英靈殿"再見!!

戰神ODIN!!
頭像被屏蔽
計計數我好多隻都冇買
{:3_135:}
你d上色一流 :52:
依兩隻都好靚:handshake:
我都好想要佢地 不過一隻見都未見過 一隻貴到....:(
師兄D上色好掂呢!:71:
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
仍然未入sif, 太值錢了!!
她是否跟x-23的body一樣呢?
仍然未入sif, 太值錢了!!
她是否跟x-23的body一樣呢?
gumng 發表於 26-9-2011 10:39 AM
No la, only MU use same body, Sif is a brand new body!!!:71:

If u want to find it, I still can help...............
No la, only MU use same body, Sif is a brand new body!!!

If u want to find it, I still can he ...
無明: 發表於 26-9-2011 12:44 PM

想是想,不過三倍價錢,實在不敢去想!:30:
你d上色一流
Assassin 發表於 25-9-2011 10:16 PM
Thx:64:................
師兄D上色好掂呢!
desectors 發表於 26-9-2011 01:16 AM
Thx:64:

....................................
Sorry, 他們來自挪威,或美國,不是日本人,亦不是Robot啊!!:30:
Ops!!!返左美系,Thks!:64: