Toysdaily 玩具日報

查看: 8761|回復: 10

NDS 點買至o岩?

我想買番部 NDS,自己o吾曉日文 game,打機o吾太用腦:shy:,尋日去睇大舖多數齋賣機,約 $1150 左右,細舖包齊所有配件,連咭包 10 game $1570!
想請教各位大大點買同選 game?
謝謝!:)
個人唔主張玩Download

所以建議淨買單機 + 喜愛既Game

可能自己唔係見Game就買o既人,NDS出o左咁耐數埋得5隻Game  

大合奏
機戰W
Mario Kart (US Ver.)
Bomberman
FIFA 06 (US.Ver)

另外買二手或美版

其實不失為慳錢方法

[ 本文章最後由 williamhychan 於 7-3-2007 12:20 PM 編輯 ]
如果o吾太用腦o既game, 可以選擇應援團(日版), 孖寶賽車~
呢兩隻出左好耐了, 二手應該幾平
除非是拿DS當字典用的,否則不建議買卡,因為市面上沒怎麼看到過ds的字典軟體,貌似是只能下載了

game是老樣子,選自己喜歡的就可以了

[ 本文章最後由 mirage 於 7-3-2007 01:42 PM 編輯 ]
nds / ndsl冇區碼, 你可以買美版game玩.
孖寶賽車~
原文章由 上下盤 於 7-3-2007 11:15 發表
我想買番部 NDS,自己o吾曉日文 game,打機o吾太用腦:shy:,尋日去睇大舖多數齋賣機,約 $1150 左右,細舖包齊所有配件,連咭包 10 game $1570!
想請教各位大大點買同選 game?
謝謝!:)

貴左150蚊
頭像被屏蔽
如果多friend有機, 不可不提炸彈人
ndsl約 $1200
R4約$250
1GB CARD  約$100

其實D舖話套餐其實同散買都差唔幾,最好買到行機,感覺上好D,
如果細舖無行機可以去吉吉島買,都係約$1250之ma
R4都幾好用,到現時都無野run唔到~
game方面雖然有成千隻,其實o岩玩同好玩的都唔多過30隻,
有d都幾無聊下tim~所以選game唔好純睇封面,
孖寶系列,高達同戰機系列,出名的rpg大作就信心保證~

快d買機一齊玩啦~~~~~:)