Toysdaily 玩具日報

查看: 7330|回復: 31

[玩具報告] Hottoys 官方網頁恐怖病毒-特別提醒新入坑師兄

小弟在此提醒各位大大,真的不要再上 Hottoys 官方網頁了

Hottoys 官方網頁真係有超級強勁的 木馬病毒,
其實之前都有大大曾提出過這問題,
但小弟都還有間中上去睇下,,,因為個防毒都仲頂得住,以為小問題,,,,,,,,
但前天,唔小心chek 左入去,,,,,,,,,,,,,,,終於中招,成部機都 hold 住,咩都做唔到,,,,,,,,
結果要拎去電腦店解毒,

當清好毒,可取機時,
我就叫店員嘗試上 Hottoys 官方網頁,
點知一上,立即有 4個 木木馬病毒又想搞我部機,,,
好彩個防毒頂得住,個店員即刻同小弟講,呢個網真係超毒

所以,希望大家小心,唔好再上了, (特別是新入坑朋友)

MAX 大,小弟只是想提醒,以免大家會中毒,希望唔好咁快移坎我個post la,謝謝:64:
How come ht never do anything about it?
How come ht never do anything about it?
bender 發表於 13-9-2011 01:02 AM

we dont know~
呢個問題,其實好耐之前已有好多 網友講過,
但,估唔到,
的毒性真係咁強,
就算有超級防毒,都唔好上了,小心為上 ,,,,,,,,:64:

小弟已立即 dellet 左 在我的最愛的紀錄 了:oh:
哇。。。好危险啊:Q多谢师兄提点:71:
既刻DEL佢先!其實現上臉書睇仲方面
連個香港官網一直有毒都唔 fix 下......真係....

睇下日本官網幾精美....  都係外國月光靚 d..
既刻DEL佢先!其實現上臉書睇仲方面
thinkingboy8787 發表於 13-9-2011 01:15 AM

上宮網都係想睇下,ht 之前的舊出品,,,,
真係唔明,,搵咁多,都唔搞搞個網,,,,,,,,,,:38:
哇。。。好危险啊多谢师兄提点
yiha9944 發表於 13-9-2011 01:12 AM

小心小心~~~~~~~:64:
好在不嬲唔上佢個站........:@
其實佢地都好奈無update
睇日本官網好過:he:
thz your remind:67:
hot txxx好快會沒落了,After 2012 Dark Knight Rises之後!
睇日本官網好過
O暈 發表於 13-9-2011 08:44 AM

大大,
日官網,係未應該冇病毒?
hot txxx好快會沒落了,After 2012 Dark Knight Rises之後!
mars_bit 發表於 13-9-2011 11:12 AM

點解咁講>~?~~