Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Getterdragon

[分享討論] 頑仔開倉 - 志在玩你

關閉 [複製鏈接]
小大少同二少 ??

they use these name is call themself
feel they feel they are "high" than othe ...
S20081997 發表於 11-9-2011 04:28 PM

我諗佢既意思係話樓上睇小 大少同二少冇錢係5星級酒店搞開倉...
唔係真係話小佢地...
我諗佢既意思係話樓上睇小 大少同二少冇錢係5星級酒店搞開倉...
唔係真係話小佢地...
小堅 發表於 11-9-2011 04:39 PM

no, I am saying another things
they use these name to call theirself
if we call them 大少同二少
thats mean we are their servant ( under them ) ?? :78:
自大狂!~~~~~~~~~~~:53: 有今日都係多得客仔!~咁既態度!~~~
no, I am saying another things
they use these name to call theirself
if we call them 大少同二少 ...
S20081997 發表於 11-9-2011 04:49 PM
做得cheap精.就唔介意比人玩.玑我係頑仔,下次再玩得你勁D.吹咩!
if we call them 大少同二少 ...
S20081997 發表於 11-9-2011 04:49 PM

咁其實都係一個稱呼者,我又覺得冇咩野,正如我去買玩具都會叫聲老細,咁唔通佢真係我老細,我又係幫佢打緊工??
樓主分析,拍爛手掌。

睇完頑仔事件,真正見識到,
原來只要有少少資源,玩人係好容易。
從這次頑童玩人事件,可以反映香港已經日漸變成反智的社會了.......為左買玩具平少少,甘心被店主玩到殘,何必呢?未買到玩具,已經先被店主當玩具玩,可悲,可恥..........自尊何在?
樓主分析,拍爛手掌。

睇完頑仔事件,真正見識到,
原來只要有少少資源,玩人係好容易。
Garycharm 發表於 11-9-2011 08:27 PM

今次開倉話俾我地聽,頑仔擺明睇死你地班玩具玩家無出色,無骨氣!
只要明天set番兩件平d的限定品俾你地d人去訂購,你地米又係卜到去幫佢買,
只要利字當頭,俾人玩完米又係向佢屈服!
所以佢在FaceBook根本唔怕得罪你地d客,
你地怕佢唔開訂多d!
唉,願者上#。。。。。。。。。。。。。。
有名你叫--->"玩"童....咁你地都唔明咩:65::65: