Toysdaily 玩具日報

樓主: Getterdragon

[分享討論] 頑仔開倉 - 志在玩你

關閉 [複製鏈接]
成日聽呢度講話呢家唔係人玩玩具, 係人俾玩具玩, 呢舖我諗最真實~
movie_arms 發表於 11-9-2011 09:18 AM

Agree, luckily i forgot it was yesterday and did not try to go
所以我都冇去…我唔會貪埋D小便宜。
唔夠錢、冇錢就唔好買玩具,唔好留意任何玩具消息。
如果當中有炒家,我會講抵死!

我都冇去~~
但我又唔會怪大少二少
因為……學樓主話齋,
呢舖人地都寫到明玩你,
班友都仲去俾人玩,
我會覺得只係消費者戇居……
買玩具攪到咁都唔知為乜……
頭像被屏蔽
又要平,無辦法,自作x,
唔夠錢、冇錢要付出比人多D正常的.
:43::43::43::43::43:又係路過
有好多人明知俾人玩緊, (在街到曬左成個鐘頭), 都仲唔願走,
真係不值得同情 law !
Getterdragon 發表於 11-9-2011 04:01 AM

agree
又要平,無辦法,自作x,
唔夠錢、冇錢要付出比人多D正常的.
如果佢咁有錢﹐點解唔係5星級酒店開倉呀﹖
大家都HAPPY啦:x
要平果幾十蚊就係要附出返果一百幾十既時薪架啦:38:
你估真係有冇限量既平貨咩~一開頭果D爭崩頭先入到叫平少少既心頭好~
但附出既體能同時間可能高過呢個平左既差價啦.......
本來都有諗過去好在之後冇去姐:36:
如果佢咁有錢﹐點解唔係5星級酒店開倉呀﹖
大家都HAPPY啦
giogiohk 發表於 11-9-2011 12:16 PM

你睇小大少同二少:66:
要平果幾十蚊就係要附出返果一百幾十既時薪架啦
你估真係有冇限量既平貨咩~一開頭果D爭崩頭先入到叫平 ...
lcm44bb 發表於 11-9-2011 12:41 PM

我都係咁話, 如果去到"信我", 見倒有件貨賣1000, 個老細話, 先生, 我地做緊一個優惠

個優惠係咁既
如果你去 後樓梯 企o係度焗個半鐘, 再出去條街行多一個鐘, 番番黎我地會俾個7折你
呢個優惠我諗冇人會踩佢~

但只要將呢個優惠改個名做 "開倉", 即使條件相若, 只不過形式唔同左, 就會大把人制~
我都冇去~~
但我又唔會怪大少二少
因為……學樓主話齋,
呢舖人地都寫到明玩你,
班友都仲去俾人玩,
...
CASS001 發表於 11-9-2011 11:23 AM

同意同意~~:45:
要平就要有付出ga la~~

ps:又唔見有大大開post叫D人去幫手高價買死貨~~  :45:
同意同意~~
要平就要有付出ga la~~

ps:又唔見有大大開post叫D人去幫手高價買死貨~~
jotarohb 發表於 11-9-2011 02:51 PM

要清貨一樣要付出...

P.S. 又見唔佢開POST叫大家用正價買...

:66:
你睇小大少同二少
滴滴仔 發表於 11-9-2011 02:17 PM

小大少同二少 ??

they use these name is call themself
feel they feel they are "high" than others la !!

if I have a shop (I am a shop boss) I hope everyone call me S only

bad boy 開倉 :

U can buy toys + sport !!

first go to xxxxxx mtr xxxxxx road
then wait for our message
sit inside "M" n dont move (if I havent tell U next step)
follow the photos n run
follow the photos n climb up
follow the photos n find the building
follow the photos n find our staff
ask for others "where the game place"

sport + buy toys ready I good idea for HK people :$