Toysdaily 玩具日報

查看: 54144|回復: 229

[新品消息] 聖鬥士聖衣皇級 人馬座 試版圖 (official new photo @p.9 & 13) (已出)

聖闘士聖衣皇級
サジタリアス星矢

価格(税込):19,950円 発売日: 2011年09月23日

商品仕様
・全高約300mm(星矢聖衣装着時)
・主な使用素材:ABS、PVC、POM、ダイキャスト

■セット内容
・素体フィギュア
・アーマー一式
・オブジェ用フレーム
・交換用表情パーツ
・交換用手首
・台座
有野想講la...但算la..都係唔講la:34:...講得太多"la"
組裝d圖片
看來都幾似模型:34:
唔喜歡呢種著法, 不過肯定唔會甩甲...
呢種著法有可能90%係膠.......:70:
根本就系一隻模型
Good look indeed, but should be mostly plastic, worth this price? 10000 yen more reasonable
頭像被屏蔽
ho ho ho~ :he:

您的帖子長度不
有野想講la...但算la..都係唔講la...講得太多"la"
老文 發表於 9-9-2011 11:42 AM

師兄 ! 係咪想講好膠咁r XDXDXDXD.........
模型 模型 模型 模型 :80:
先唔好講佢多唔多合金.淨係對翼都好有問題....點解唔用番胸像翼??
上面講到似模形又真係幾似(你班友實物都未出,就咁快插!!!)
我想睇下有沒有神人可以整一次穿甲同爆甲既出來睇下~~~~~
好彩當初我用理性克服左獸性:(
呢種著法有可能90%係膠.......
rick3868 發表於 9-9-2011 12:03 PM

真心膠…同廿年前隻大艾有乜分別?