Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] jojo超像可動~ 將它們入箱了

~~~~~~~~~~嘩! 樓主的超像可動,除特別色外,我諗算見過咁多版之中算係最齊之一,花了幾多時間集齊佢地! 我剛岩入坑了, 昨天買左黄金體驗,但有D失望.......
回復 91# jojostar

咁你要小心,呢個坑仲癲過ban記d星矢...:43:
~~~~~~~~~~嘩! 樓主的超像可動,除特別色外,我諗算見過咁多版之中算係最齊之一,花了幾多時間集齊佢地! 我剛岩 ...
jojostar 發表於 26-2-2012 12:42 AM

加油吧!l我認為第五部成條生產線都有問題.個個D水準都好差.希望你買其它時沒有失望啦.例如"岸邊露械"此高水準作品之一
小第今天買了黃金體驗
,親身體驗到個  -頂-  字!!! QC差到爆粗!
honhon18 發表於 23-2-2012 09:13 PM

別汪色亞空障氣係邊度買嫁,,,how many fishes 呢
別汪色亞空障氣係邊度買嫁,,,how many fishes 呢
doggedyin 發表於 26-2-2012 07:56 PM

緊係淘寶啦,日本都未出,
就算連日本未公報嘅音石明別色淘寶都有得賣.
DIG 發表於 26-2-2012 08:48 PM

呢隻亞障氣是朋友送的,好以話貨辦,有盒.
請左佢食左一餐小肥羊.唔介之唔係黑色啦.
DIG 發表於 26-2-2012 08:48 PM

陶宝有得賣?真的? 有冇link 呀? DIG大大, 交收安全嗎? 我都想買隻 thx 謝謝,
陶宝有得賣?真的? 有冇link 呀? DIG大大, 交收安全嗎? 我都想買隻 thx 謝謝,
lauming 發表於 26-2-2012 10:28 PM

剛剛看過陶宝網,真的有好多超可動,賞試買緊.
去陶宝 搜尋 ''jojo超可動像'',可以捕回未買到的.vsia card  都得架播 @@
想問下2隻白金之星有什麼分別
一個第3部一個第4部?
剛剛看過陶宝網,真的有好多超可動,賞試買緊.
去陶宝 搜尋 ''jojo超可動像'',可以捕回未買 ...
jojostar 發表於 26-2-2012 11:09 PM

謝謝 " jojostar"大大,小弟都試買左~!
lauming 發表於 26-2-2012 10:28 PM

上淘寶打 jo jo 奇妙 就有好多, 不過最好問咗賣家有冇貨先,
要注意價錢係人民幣同要運費,即係如果RMB300,到你手都要400零蚊港幣
一般都交收安全.
呢隻亞障氣是朋友送的,好以話貨辦,有盒.
請左佢食左一餐小肥羊.唔介之唔係黑色啦.
honhon18 發表於 26-2-2012 10:21 PM

呢隻日本啱啱先開訂,貨辦味即係廠貨囉.
想問下2隻白金之星有什麼分別
一個第3部一個第4部?
玩具Kenny 發表於 26-2-2012 11:21 PM

造形及面相都有明顯改變.設計上護肩攻為可動,不再像前作以pvc一塊過套落去,免除多次把玩pvc老化爛掉之麻煩!