Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] DC Young Justice-Red Arrow

今次到介紹 Young Justice 既 Red Arrow....
Young Justice 入面就冇咩點介紹佢,
佢就係 Green Arrow 個徒弟.....
劇情只係講佢吾係想入 Robin 果D細路 team,
而係想入 justice league 依D大人 team.....
依家講到佢查緊D野......
講返玩具先........
(P.S. 有D圖轉返打直,但一 up 上去又打橫返,抱歉)

全配件

DC 野面相,上色不嬲都好好,冇咩大問題.....

不過今次把弓冇線,要自己穿,但我未買線,所以睇住冇線先......

買 young justice 系列既第2個原因就係有場景跟.....
場景都有做D舊化,正

Figure 可動都吾錯.....

今次手掌個位裝左ball jont位,終於做到射箭 post.....

正~~

可以用返 Artemis個場景,好好玩......

以下係惡搞對白: (吾好諗Y野)
Red Arrow:Artemis,拉弓動作做錯左.....

Red Arrow:應該係錦.....

場景可以同 Robin個場景合來玩.......

重可以放 spiderman 玩....

又多左位放 batman... XD

最後,

睇完吾回帖者後果如下
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
洗唔洗咁插我呀 :70:
洗唔洗咁插我呀
Assassin 發表於 4-9-2011 09:22 PM

我整果陣都覺你好慘.....:36:
最後一張真不錯
比之前普通的Mattel 素體多了手腕關節

請問這款Red Arrow在香港已經發售了?
Aqualad也是嗎?
我想問呢Arrowette同綠箭係咩關係啊?
我唔係講師徒個種
最後一張真不錯
比之前普通的Mattel 素體多了手腕關節

請問這款Red Arrow在香港已經發售了?
Aqualad也 ...
xdio 發表於 5-9-2011 12:43 AM

2款唔知出左未 ~_~
HAHA~~~射左佢咁多野~!!!
頭像被屏蔽