Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: rex020

[詢問] sideshow同ht12寸星戰白兵

我都等緊hot toys star wars呀
anson@yeung 發表於 5-9-2011 01:39 AM

黑武士!只買一隻,我理叉佢出動漫限定有頭版呀!我只要一款得啦!最好唔好除頭罩,除佐重樣衰!
如果想去"現事掂"商場睇嘢, 千祈唔好咁早去, 好多舖5點打後先開門
toms110 發表於 4-9-2011 09:55 PM

唔怪得之啦,我上次幫朋友買Sic,下午兩點幾去到都關曬門。
沙兵係SS,白兵係M記...M記細隻D,但外表slim D....SS就似原著多D....M記把槍簡單D...
patdhk 發表於 5-9-2011 01:34 AM

睇圖M記個頭好似大D甘,SS果D可唔可以除頭盔呢?
回復 33# rex020

除頭盔<--no.....
我想知宜家呢隻'Commander Bly'市面重有無貨?有的話大概幾錢度?
我想知宜家呢隻'Commander Bly'市面重有無貨?有的話大概幾錢度?
rex020 發表於 5-9-2011 01:37 PM

Commander Bly未出, 要呢個至下個禮拜先到貨, 我之前&#21946;HT訂係大約9魚~~
Commander Bly未出, 要呢個至下個禮拜先到貨, 我之前&#21946;HT訂係大約9魚~~
toms110 發表於 5-9-2011 07:03 PM

噢噢,甘如果買現貨預計大概幾錢度?宜家市面已經出左果D邊隻有貨?(或者邊隻個價比較好)
噢噢,甘如果買現貨預計大概幾錢度?宜家市面已經出左果D邊隻有貨?(或者邊隻個價比較好)
rex020 發表於 5-9-2011 08:26 PM

你可以上"啞苦"拍賣睇睇, 價錢同出便舖頭差唔多 (其實有部份貨都係舖頭上載&#22021;):78:
你可以上"啞苦"拍賣睇睇, 價錢同出便舖頭差唔多 (其實有部份貨都係舖頭上載&#22021;)
toms110 發表於 5-9-2011 09:02 PM

thanks c兄∼∼