Toysdaily 玩具日報

[詢問] sideshow同ht12寸星戰白兵

唔係, 只係白兵 (無花紋)、黑武士果啲........
toms110 發表於 4-9-2011 04:06 PM

黑武士?系咪果個乜黑洞暴風戰隊果個?我唔一定要買白兵(無花紋),系克隆兵就ok∼∼
黑武士?系咪果個乜黑洞暴風戰隊果個?我唔一定要買白兵(無花紋),系克隆兵就ok∼∼
rex020 發表於 4-9-2011 04:16 PM

黑武士 = Darth Vader
克隆兵 = Stormtrooper....?? 如果唔係要全白果隻 (classic款), 其他沙兵、騎兵都無乜點升價, 可以一入
黑武士 = Darth Vader
克隆兵 = Stormtrooper....?? 如果唔係要全白果隻 (classic款), 其他沙兵、騎兵都 ...
toms110 發表於 4-9-2011 04:20 PM

哦哦,甘邊度比較多選擇呢?或者邊度價錢比較好?
回復 18# rex020

hottoys,現時點!:36:
哦哦,甘邊度比較多選擇呢?或者邊度價錢比較好?
rex020 發表於 4-9-2011 04:35 PM

"HT"、"現是掂"都有好多現貨選擇~~
"HT"、"現是掂"都有好多現貨選擇~~
toms110 發表於 4-9-2011 04:36 PM

回復  rex020

hottoys,現時點!
samuellam 發表於 4-9-2011 04:36 PM

現實點我知系邊,但係hottoys就唔系好清楚系邊∼∼
rex020 發表於 4-9-2011 06:36 PM

兆萬2樓
兆萬2樓
O暈 發表於 4-9-2011 06:37 PM

thanks∼∼∼∼∼∼∼∼∼
頭像被屏蔽
rex020 發表於 4-9-2011 06:36 PM

師兄身在外地....??
師兄身在外地....??
toms110 發表於 4-9-2011 09:29 PM

都算系喇∼∼:79::79::79:加上之前都無接觸過12寸.........
都算系喇∼∼加上之前都無接觸過12寸.........
rex020 發表於 4-9-2011 09:47 PM

如果想去"現事掂"商場睇嘢, 千祈唔好咁早去, 好多舖5點打後先開門:78:
HT 都話出star wars ,有命咪等下先羅,你驚唔出咩!一係玩住Lego先!kubrick都得!
HT 羅得版權!白兵咁好出,點會唔出!大把star wars 死士一打打咁訂都似!我都係!不過最多訂兩隻!
後追無畏啦!又貴!又比人玩過當新野賣!算吧啦!除非閣下有無限金錢!
沙兵係SS,白兵係M記...M記細隻D,但外表slim D....SS就似原著多D....M記把槍簡單D...

HT 都話出star wars ,有命咪等下先羅,你驚唔出咩!一係玩住Lego先!kubrick都得!
HT 羅得版權!白兵咁好 ...
ckc882000 發表於 4-9-2011 11:20 PM

我都等緊hot toys star wars呀:67: