Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 金屬工程車 - 1/50 Mammoet PTC crane

回復 57# 半田健人_555

agree!!!!!!!................
回復 57# 半田健人_555

其實都有好多比較細的,當然我都是嗰句, ~~~粗,壯,長者,男人之浪漫也~~~.:34:
所以我主力會介紹大型工程車多一點....:71:

回復 58# kwokkitchan

其實我都吾是好專,有錯就請其他大補元lo......:67:

之前係灣仔會展擴建嗰部應該無禁重型
回復  mf_c2000

是無了期~~~~~~~~
mkyfk 發表於 5-9-2011 08:57 AM

你好似有好多作品都係做到一半喎.....
隻MG 00Q 埋尾未呀???
我就黎砌完隻 ZAKU ORG. 跟住開始台灣死神

我想問下你知唔知黎緊12月出極魂0既狼, 有冇出過 SIC 呢?
回復 64# mf_c2000

12月出極魂0既狼? which one? I haven't hear before, cos most of 狼 already released
得入魔版未出

呢D重型車我本身都有興趣,
但係真係太大, 就算我住美國, 都好難比呢D巨無霸伸展,
而且呢D歐洲模型謂品牌嘅出品價錢都唔平,
好似我先前入呢架 1/43 機場消防車,
由德國計埋寄都要成 108 歐羅, 已經係我咁多消防模型之中最貴,
更何況樓主玩果D咁多精密野又多配件嘅工程車, 真係抵得上我十幾架機場消防車...

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... d=164232&highlight=
回復 64# mf_c2000

通常都是開頭易,完成難:56::26:
回復 66# SuperBus

其實這部吾我的,如果是我的話,老婆實同我開年
我上次買嗰部LTM11200,玩咗一次都無再開過,冷藏中,買大屋才能重見天日lo.....
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-135570-1-1.html
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-135848-1-1.html

我買的時候都好多波節,因為香港很少人賣這類工程車,上網找很久,知道台灣同大陸比較多人玩,但這麼貴重的物品,真是無信心交比大陸,所以我都是從台灣找人幫手帶返來的

我有看過你個post, 我都好like機場消防車, 但budget問題,最後都是以TF3的消防車代替......:47:
好正呀:handshake:
回復 69# anson@yeung

thanks!!!!!!!!!!!!
快D 入啦!! 好想睇吓你點 DISPLAY!!
回復 71# gumng

no display, but will play it when my wife invisible:p:he:
個網d野好正 但好貴 :o
回復 73# skbe
yes, so expensive.....