Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 金屬工程車 - 1/50 Mammoet PTC crane

真係好大件:66::66:
終於有工程模型同好~Mammoet實在很出名, 連帶模型亦多款式~
我都想分享下一款Mammoet#車 - WSI 1/50 FAUN HK 70 Mobile Crane

Price: ? 1499.00:50::50::50:
首富們之超合金
:Q
好精密......
看見又一小件, 一小件.....組裝成為一大件的確好有滿足感....:35:

但價錢一定:72:
回復 29# gumng

吾是!吾是!這部太大,而且它只生產數十部,所以已成絕板
回復 30# E神

吾是我買,我也買吾到,因生產量太少
回復 32# napoleonad
Ching , 部車好正woo ....,...
Mammoet 的車會貴一點,但個配色又正好多,我買lti-11200都買吾到mammoet板
回復 34# 不死鳥

Hahahaha...........都吾是的,反而是鬼佬之超合金,因為有地方放比較重要
我都有入LTM-11200, 是Grohmann配色~我都想買MAMMOET配色, 可惜發現之時已經訂哂~
NZG 1/50 LTM-11200 Mobile Crane - Grohmann

回復  gumng

吾是!吾是!這部太大,而且它只生產數十部,所以已成絕板
mkyfk 發表於 3-9-2011 09:01 AM

幾驚你將屋企變地盤!
睇到呆左
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 40# napoleonad

that is cool:71:
天!令人咋舌的精細度, 又有人仔, 又係合金....流口水了
頭像被屏蔽