Toysdaily 玩具日報

查看: 8609|回復: 26

[玩具報告] HT Ironman MK.5 快攝+短評

本來諗住拎埋鞭佬出唻同佢玩綑綁:34: 不過番到屋企已太夜,唯有暫時擱置。

簡單幾句,QC一流,拎上手第一盒已收貨,上色超靚超"滑",
造型比例準確,戰損parts尤其精美,又一超級精品:71: 等咁耐先出貨都係值得的!

成隻野感覺好實淨,玩落有Ironman MK.3(第一版)既感覺,
可能因為唔似MK3,4,6咁背部、小腿、手臂都有蓋打開,
有辣有唔辣啦,簡簡單單有時可能仲好,起碼唔會一路扭隻腳個Hip位一路彈出唻。

隻野肯定係高質架啦,實大把人為左佢高追鞭佬,不過亦唔係無野可以彈。

一,唔連頭雕
二,附送個o急上色係好靚,但打唔開,可玩性極低!同真係唔夠誠意!
  好似Predator果D手臂上既小儀器都打得開,HT有心做唔會攪唔到。
三,手背果塊甲設計好衰,易甩,唔深究構造就連拳頭一齊拔的話應該一野整爛

附贈快攝數張,志在分享,攝影大師不喜勿閱。

好靚好靚既MK.5,唔好成日淨係鬧鬧鬧,Hottoys,really good job!

爛溶溶手臂... 戰損效果非常唔錯啊!

補多張爛手圖,電影內Tony係著住藍色賽車服再穿上MK.5裝甲,呢條手臂總算將情況忠實再現。

「無爛」既MK.5,你又喜歡嗎?
BD同無損都好正!而且越睇越毒!:34:
戰損好型下!!:71:
好毒~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!:angry:

好彩我解藥快到!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:43:
好多隻都無問題咁wo............
看来H记要证明哩只钢铁人ge质素是顶级ge:71:
個喼係按制打開,插雙手入去的起個喼自動裝著,所以 HT 唔造打開都好正常,太覆雜喇。
好正∼期待取貨∼多謝佈告∼:77:
好正∼期待取貨∼多謝佈告∼:77:
頭像被屏蔽
想個o急做到同電影裡面一樣功能當然係發夢啦 :34:
不過作為一件"玩具"其實只要稍加心思就可以大大增強可玩性
已經有兩隻Ironman既VIP Gift係送"手臂"
其實呢隻大可以設計到個o急可打開
之後另插兩舊手臂Parts落去丫
可玩性即時上升
Thanks for your nice pic ;-)
水準係  Mark VI 之上
絕對係超好物...!!!!
我2月單,有排等...!!!!
:71: very good.