Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.79~~~黃色的勇士~~~Accel Booster

琴晚放工特登出mk買佢,好彩都用ok價入到

support some大
KiraYamato0621 發表於 1-9-2011 08:23 PM
THX Kira 兄支持~~~~恭喜晒用 OK 價入手~~~~:77:
今個月簡直係地獄, 3隻限定(冇訂鳥parts), 龍combo, 龍騎.........
msz006_ver.ka 發表於 1-9-2011 08:52 PM
大家咁話呀 msz 兄~~~九月都唔可以睇少~~~~:55:
真係人強馬...........:71:三條A.........
好嘢不妨一睇再睇
謝謝some大分享!!:$ 今日想到灣仔攞的, 但頑仔話我的要到旺角攞.... 灰了.....:ice:
黃A 之前都想入,但冇A 哥廢事中毒:ice:
紅黃綠3燈齊晒啦............
但個眼少左D細緻
一文字 發表於 1-9-2011 09:59 PM
THX 一文字兄支持~~~~:)黃A對眼變咗眼罩但啲眼紋都OK GE~~~:(
support some大~~(今個月好多野出, 應該仲要support多幾鑊 )

新A頭的確成功將醜A大翻身, ...
big9kan 發表於 1-9-2011 11:19 PM
THX big9kan 兄支持~~~應該又要開工啦~~~~唔係下個禮拜又到亞瑪遜同 Kaixa~~~:(
對個角色有愛
但 ACCEL 設計就無乜
可能戲入面又識飛又有 JET
而家無晒好似差 D 咁
色都比我想像中沒咁 ...
玩具 發表於 2-9-2011 12:03 AM
我都對角色有愛~~~~順道愛埋 Accel ~~~:shy:
雖然都買齊三兄弟,始終都係紅色A哥正D,藍A同金黃A唔知幾時先有mood攞來玩。
virtualman 發表於 2-9-2011 02:11 AM
THX virtualman 兄支持~~~~:)紅 A 變埋個頭更加正呀~~~~:$
我差藍a=-= a唔落手..........

不過我隻黃a個頭 都有銀油溢出既問題...
果汁先生 發表於 2-9-2011 11:51 AM
藍 A 如果無訂真係走漏眼~~~初頭以為會無咩人要~~~點知咁好銷路~~~~:help:我呢隻塊面都有銀油溢出~~~果汁兄隻應該唔係好嚴重呱~~~~:(

真係人強馬...........三條A.........
wing0boy 發表於 2-9-2011 10:32 PM
又要多謝 wing sir 支持~~~~~:shy:
十卜下先~ 三A威力真係唔講得少:71:
好嘢不妨一睇再睇
lyc51 發表於 2-9-2011 11:06 PM
THX lyc51 兄支持~~~~~~:)
謝謝some大分享!! 今日想到灣仔攞的, 但頑仔話我的要到旺角攞.... 灰了.....
aeromanCCM 發表於 2-9-2011 11:30 PM
THX aeroman 兄支持~~~~:)應該今日攞到貨啦呱~~~~:@ 因為灣仔經常無開門~~~有時只要打過電話問一問~~~灣仔訂貨應該可以通容過旺角攞~~~~但旺角訂就唔可以係灣仔攞~~~~:(
黃A 之前都想入,但冇A 哥廢事中毒
怪物et 發表於 3-9-2011 12:58 AM
A 哥咁討好其實好毒~~~~我好驚遲啲可能會出埋 SHF Bike Mode~~~~~:time:
十卜下先~ 三A威力真係唔講得少
ZIN 發表於 3-9-2011 04:17 AM
THX ZIN 兄持~~~~~~:)

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~~A 哥血路尚未完~~~~期待 Accel Bike Mode~~~~:$
Your reports are always standing at the top in TD!  Support! :71:

p.s. The side story of Accel is very attractive! ecommended to all Rider fans! :71:
各位大大,
Accel Trial定 Accel Booster強d?
各位大大,
Accel Trial定 Accel Booster強d?
聖神 發表於 31-1-2012 05:32 PM

Accel Booster係Accel各個形態中最強既:78:

Accel Booster於外傳《幪面超人Accel》登場,Accel的黃色形態。劇中右小腿因Commander Dopant的攻擊而受重傷的Accel得到葛木葵拋來的強化增幅器變身而成。在變身成Accel後,把Accel Memory抽出並套上強化增幅器,發出「Accel Upgrade」的語音後,插回腰帶發出「Booster」語音後即完成變身。全身變成黃色,眼的部分覆蓋上黑鐵色的眼罩,各部裝甲換成裝有噴射系統的樣式,能從各部裝甲噴射氣流令自身在空中飛行,更可透過控制從何處噴出氣流來控制方向以及加減速,擁有比平時的Accel及Accel Trial更高的攻擊力和速度。必殺技是Engine Memory的Maximum Drive「Booster Slasher」,從Engine Blade放出巨大的金黃色光刃切裂敵人。

來源:Wiki