Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.79~~~黃色的勇士~~~Accel Booster

琴晚放工特登出mk買佢,好彩都用ok價入到

support some大
今個月簡直係地獄, 3隻限定(冇訂鳥parts), 龍combo, 龍騎.........
紅黃綠3燈齊晒啦............
但個眼少左D細緻

support some大~~:71:(今個月好多野出, 應該仲要support多幾鑊 :34:)

新A頭的確成功將醜A大翻身:shiny:, 但代價係頭部可動性再向下調:blame:
會唔會出由accel 到 trial 中間既黃色型態呢?
davidki99 發表於 1-9-2011 03:52 PM
嗰隻唔好啦呱~~~~~~:54:
支持some大靚相,我隻黃A仲在日本未返黎
calvines1995 發表於 1-9-2011 04:02 PM
THX calvines 兄支持~~~~:77:你直接同日本訂貨嗎~~~~:?
some大連續地開帖,真係有眼福
F.S.飛煞 發表於 1-9-2011 04:14 PM
THX 飛煞兄支持~~~:)
Support  但係新頭好似細左D
insomniac 發表於 1-9-2011 04:18 PM
就咁裝上去就真係細咗啲~~~~但好奇怪愈睇愈順眼咁喎~~~:DD
中間嗰個強化器頂住個肚仔喎,會唔會玩得好辛苦嫁?
siubuy 發表於 1-9-2011 04:34 PM
有少少咁啦~~~~藍A 個 Trial 一樣有啲頂~~~不過影响唔算好多~~~:)
十卜∼
btw....小弟個隻個頭唔知點解會甘啊,好似有條黑色marker痕甘樣,但系又唔甘用天拿抹,驚 ...
Fishy 發表於 1-9-2011 04:39 PM
THX Fishy 兄支持~~~你呢隻應該算係 Sad 貨喎~~~:what: 千祈唔好用天拿水啦~~~慢慢用田官開油水抺可能幫到你~~~:o
Some大真係超級快手呀
p.s. d相係唔係間房熄曬燈影架
timothy276217 發表於 1-9-2011 04:58 PM
因為我都算係 A 哥 Fans 嘛~~~黃 A 咁靚點捨得擺佢係度呢~~~:D
我今次係熄晒燈影相架~~~同上次隻牙狼一樣影法~~~:)
A哥好正
可惜吾多like個look
saga522 發表於 1-9-2011 05:04 PM
點都好~~~THX saga 兄支持~~~~:DD
對個角色有愛
但 ACCEL 設計就無乜
可能戲入面又識飛又有 JET
而家無晒好似差 D 咁
色都比我想像中沒咁好
最近嘅2拉打-Accel同Birth我都非常中意
Accel更得到厚待,有如此正嘅形態登場~~~
some兄更影 ...
pein 發表於 1-9-2011 05:10 PM
THX pein 兄支持~~~~兩隻二號拉打變身者都有討好GE性恪~~~我自己都好鍾意~~~:)
那個....強化器是可以拆下來的...還可以直接套上紅a的 aceel memory之上...
zeroeo 發表於 1-9-2011 05:15 PM
好似 Trial Memory 咁套係 Accel Memory 上面~~~無黏死可以折落黎GE~~~~:78:
雖然都買齊三兄弟,始終都係紅色A哥正D,藍A同金黃A唔知幾時先有mood攞來玩。:30:
XDXD
其實呢.....我隻tatoba接地很好,是否我lucky?
Galulu^^^ 發表於 1-9-2011 05:48 PM
~~~~實在太玄~~~~:no:
正呀c兄...不過我當時無入只Accel Trial 宜家貴爆呀
rockcham 發表於 1-9-2011 06:11 PM
除非會出 Version 2~~~~唔係 Accel Trial 有可能問價過千~~~~:o
咳~还要等多几个星期才有得玩。
这个月真是多精品, Some 大都连&#324 ...
ToysHunter99 發表於 1-9-2011 06:42 PM
THX Toyhunter99 兄支持~~~~八月真係幾恐怖~~~:o
support!!! some大加油,
會唔會出埋 G電王??
_WL_ 發表於 1-9-2011 07:35 PM
謝支持~~~~~過一兩日應該會出埋 G 電啦~~~~:DD
我差藍a=-= a唔落手..........

不過我隻黃a個頭 都有銀油溢出既問題...
條腰變左硬直
玩起上黎有d唔慣
攝影_基 發表於 1-9-2011 07:46 PM
其車同 Trial 差唔多~~~~就下就擺到姿勢啦~~~:)
之前藍a冇訂
所以黃a也只好放棄
kanono 發表於 1-9-2011 07:59 PM
有個靚紅A頭喎~~~~最好唔好放棄呀~~~:(