Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.79~~~黃色的勇士~~~Accel Booster

中間嗰個強化器頂住個肚仔喎,會唔會玩得好辛苦嫁?:@

十卜:71:∼
btw....小弟個隻個頭唔知點解會甘啊:die:,好似有條黑色marker痕甘樣,但系又唔甘用天拿抹,驚連d灰色都lut埋:help:...情況如下:
Some大真係超級快手呀:$
p.s. d相係唔係間房熄曬燈影架:?
A哥好正:$
可惜吾多like個look:(
最近嘅2拉打-Accel同Birth我都非常中意
Accel更得到厚待,有如此正嘅形態登場~~~:$
some兄更影得AB極之掂,相信會毒到唔少人~~~:shiny:
各位觀眾,三條~~~煙~~~~~~~~!!!!!!!!!!
ivan0012 發表於 1-9-2011 03:46 PM
三條煙~~~~~~~~~:DD

さぁ、振り切るぜ!
Support some大~~
Lobo 發表於 1-9-2011 03:47 PM
THX Lobo 兄支持~~~~~~~:)
那個....強化器是可以拆下來的...還可以直接套上紅a的 aceel memory之上...
but i think the new accel head is perfect
anyway,support
zero~004 發表於 1-9-2011 03:48 PM
成個造型真係正~~~~~我而家愈睇愈鍾意~~~~:DD
明明紅燈轉眼變成籃燈....
Galulu^^^ 發表於 1-9-2011 03:51 PM
:@~~~~~~
頭像被屏蔽
成個造型真係正~~~~~我而家愈睇愈鍾意~~~~
~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 1-9-2011 05:16 PM

XDXD:DD:DD
其實呢.....我隻tatoba接地很好,是否我lucky?
正呀c兄...不過我當時無入只Accel Trial 宜家貴爆呀:79:
回復 10# Galulu^^^
係lo,明明變左藍燈,冇lala又番番去黃燈
咳~还要等多几个星期才有得玩。:53:
这个月真是多精品, Some 大都连续出POST
还有只 Greedy 和 G 电王 :30:
support!!! some大加油:71:,
會唔會出埋 G電王??:35:
條腰變左硬直
玩起上黎有d唔慣:(
之前藍a冇訂
所以黃a也只好放棄