Toysdaily 玩具日報

查看: 29270|回復: 45

[獻 wallpapers] 機動警察 Patlabor : 唔該行開,差人做野!

由於之前已有多位大大詳細介紹過,今回小弟偷懶了....
只想長氣講多句,CM's的這一隻Ingram合金絕對是合金迷2007年的第一件大禮!無論細部 ( 頭部,手掌等的detail交足貨,小手槍也印有"特2"的超細銀字)、造型、可動性、和.....合金含量,都絕對絕對是合金魂水準,仲要係高嗰隻!肩頭的警燈不但夠亮,而且每邊三盞燈是會快速輪流閃動的,一面閃一面玩,大呼過癮!
又,一盒有一號機和二號機兩個造型選擇,這是Bandai或Takara會做的"善事"嗎?
缺點方面,首先當然是那一對面目全非的駕駛員,Cm's喎!出過好多人物旦gor wor!難辭其咎!!其次...頭和手掌如有上黑線必會更好看,長短槍如有點點金屬感必會更好看....但這已是吹毛求疵了。
最後,價錢的確比合金魂貴,希望Cm's能在這方面下點功夫吧!

[ 本文章最後由 WalkerMachine 於 7-3-2007 01:28 AM 編輯 ]
nice picture ! thanks!:)
key得好正:shiny:

第二個推
the scale in the pics are great!
key得靚,key得妙
3張都好正!!
我鐘意第二張~
希望毒到多d人,補番條link先 :
http://pony-hp3.web.infoseek.co.jp/BRAVE-INGRAM.htm

四葉妹妹係度做咩呀
原文章由 熱血廢人 於 6-3-2007 12:06 AM 發表
四葉妹妹係度做咩呀

呢個日本玩家最鍾意係唔係都擺隻四葉同d玩具影相gar 啦!
做咩?要黎引我呢d冇四葉又恨有嘅苦主掛:* ( haha )
好正:)
好靓呀!! 真o既一樣!!
一直諗緊入唔入.........之前放棄0左,依家重新考慮~:no:
:)好圖好圖.
今年產量如果高過上年就是我們的福氣了:shiny:
好正 ar ... 由其最鍾意 第一張 !!!!!!!! :love: