Toysdaily 玩具日報

查看: 9590|回復: 18

[詢問] Tracker predator 一問

各位大大隻p仔有冇唔可以雙腳合埋申直企既問題?
姐係警察站崗咁企
我果隻會不斷向前仆,你地果隻會唔會咁?
我係,如果唔用企台,一定要屈腳平衡,唔係就向前跌
對boots設計既敗筆
如果唔係草開頭果隻,我一定唔會買呢3隻p仔 = =
All are the same

哦原來隻隻一樣,我呢隻第一隻predator,唔清楚咁多
依加諗住後追返falconer同berserker
eagooz369 發表於 20-6-2011 10:42 PM

張2隻價錢用黎買隻P1好過啦~~
但聽聞會出返classic喎
Berserker同falconer其實而家唔駛點高追,絕對入得過架
話哂大大件,幾有台型嘛~~
Berserker同falconer其實而家唔駛點高追,絕對入得過架
話哂大大件,幾有台型嘛~~
toms110 發表於 20-6-2011 10:55 PM

3隻Super Predator放埋一齊好有氣勢 , 加上出左咁耐都冇被炒起 , 只係比訂價貴2魚左右

唔洗心急追隻Classic Predator , 呀虎果d好多都係有價冇市 , 我新年果陣睇 , 依家仲擺緊係到 , 不如睇多一排睇下會唔會以PredatorS名義出一隻Classic P仔 , 因為之前的確有講過S系列最後一隻會係Classic Predator , 不過另一個版本亦講最後一隻係Tracker .
如果出兩隻AVP2 套戲最尾果D>>2隻 P仔連擔架床咁就頂癮囉~~
如果出兩隻AVP2 套戲最尾果D>>2隻 P仔連擔架床咁就頂癮囉~~
3隻Super Predator放埋一齊好有氣勢 , 加上出左咁耐都冇被炒起 , 只係比訂價貴2魚左右

唔洗心急追隻Cl ...
歐比旺.肯諾比 發表於 20-6-2011 10:59 PM

記唔記得喺Predators入面,有隻人扮嘅Predator??小弟新年前從某大批發口中聽聞HT會出....
記唔記得喺Predators入面,有隻人扮嘅Predator??小弟新年前從某大批發口中聽聞HT會 ...
toms110 發表於 20-6-2011 11:06 PM

嘩.....呢隻肥佬真係完全冇興趣 , 寧願佢出女主角好過
eagooz369 發表於 20-6-2011 22:42

淨係PS里3隻有甘既情况,舊果D無事架