Toysdaily 玩具日報

查看: 3809|回復: 22

[詢問] HOTTOYS IRON MAN MARK II

HOTTOYS IRON MAN MARK II
我想訂HOTTOYS IRON MAN MARK II .....大家覺得佢正唔正!!
隻手係唔係VIP先有....
會唔會有VIP 可以幫我訂一隻....:49:
我可以幫你訂:57:!!不過我唔係VIP:45:
我都想有vip gift.. 有冇網友可以幫我訂隻有gift架 少少車馬費冇所謂既~
樓主優先~
我都想有vip gift.. 有冇網友可以幫我訂隻有gift架 少少車馬費冇所謂既~
樓主優先~
上網買炒單應該唔難~~
其實 mark 2 仲有冇得訂?>>?
我見 亞虎 mark 2  單,有人bid 到 250............
我反而想知mark II 既gift 有幾大件?
回復 8# 侵略如火

個Gift 係for 1/6 人偶手臂 咁大件 :43:
回復 6# E神
今日見到仲收緊訂:)
回復  E神
今日見到仲收緊訂
terry1997 發表於 26-8-2011 09:07 PM

咁就奇,,,,,
點解的單會有人bid.... (not vip 單):52:
係囉.. 其實我好唔明點解d人要買訂單.. 又唔係cut左訂
咁就奇,,,,,
點解的單會有人bid.... (not vip 單)
E神 發表於 26-8-2011 09:17 PM

唔通又在造假象??:58:有時都見到明明高出市價很多都有bid緊..真係唔知咩環境:38:
唔通又在造假象??有時都見到明明高出市價很多都有bid緊..真係唔知咩環境
terry1997 發表於 26-8-2011 10:18 PM

可能的人唔想去ht 落訂,寧願上網買單:66:
其實我真係唔多明.. 反正好多人交收都響旺角.. 咁點解唔響ht門市訂呢自己..
有人肯用高過市價接先奇..
其實我真係唔多明.. 反正好多人交收都響旺角.. 咁點解唔響ht門市訂呢自己..
有人肯用高過市價接先奇..
hoihin1010 發表於 26-8-2011 10:49 PM

can play earlier lor....