Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lingchung

[詢問] HOTTOYS IRON MAN MARK II

話時話我都唔記得VIP gift係乜?
話時話我都唔記得VIP gift係乜?
Demon 發表於 27-8-2011 01:33 AM

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with
E神 發表於 27-8-2011 01:42 AM

唔該大大!:71: 果期真係訂嘢訂到傻咗,個staff話要diacount定VIP gift就automatic答gift lor!
唔該大大! 果期真係訂嘢訂到傻咗,個staff話要diacount定VIP gift就automatic答gif ...
Demon 發表於 27-8-2011 01:49 AM

果期真係好恐怖,,,一個月出幾隻新野,,:59:
果期真係好恐怖,,,一個月出幾隻新野,,
E神 發表於 27-8-2011 01:50 AM

而家成身都係單都唔知想點,加埋D拉打成差唔多廿張,一次過出我就真係賣XX都死!:56:
而家成身都係單都唔知想點,加埋D拉打成差唔多廿張,一次過出我就真係賣XX都死!
Demon 發表於 27-8-2011 02:12 AM

wa, 大大,仲玩埋 拉打,,,,:52:
wa, 大大,仲玩埋 拉打,,,,
E神 發表於 27-8-2011 02:20 AM

好彩今年可以skip隻ps掣+火箭頭+大武士rider,理佢出乜form我都唔會買,ooos已經係我嘅極限,呢隻我真係接受唔到啦:53:
回復 9# Leslieinaus

:64:多謝大大回覆:64: