Toysdaily 玩具日報

查看: 6696|回復: 19

[詢問] hot toys vip 一問

各位網友 我想問下做vip係咪要半年內買8隻 定係買夠一定既錢就可以能vip.?
vip有冇期限架?
同埋大家覺得訂邊隻會易d賣番出去?(非炒家 想賣訂做vip)
thank you~
:45:唔收vip好耐!
下? 即係唔可以做vip架啦?-.-
頭像被屏蔽
好彩問一問你地o者
唔係就訂左無謂野黎做vip.
thank you~
咁知唔知遲下會唔會再收?
好彩問一問你地o者
唔係就訂左無謂野黎做vip.
thank you~
咁知唔知遲下會唔會再收?
重收?死心啦!HT 想唔要D VIP 添呀!
好彩果陣12月把心一橫趕得切搭尾班車咋,雖然黎緊之後vip都未必有好多著數,但總好過無,樓主應該係新入行(坑),所以唔知已經取消左收vip,不過睇佢個勢之後都未必會再收,真係再收都唔會要你半年八隻咁少囉
好彩果陣12月把心一橫趕得切搭尾班車咋,雖然黎緊之後vip都未必有好多著數,但總好過無,樓主應該係新入行(坑) ...
emilykls 發表於 25-8-2011 11:34 PM

我諗要 半年 18隻,,,,,,
係呀 我係新入坑架
我想做vip係因為想要佢d vip gift. 我比較想玩自組咁囉
同埋做vip可以買動漫限定 咁唔洗食炒價先 又可以回本
咁既然而家冇得做vip, 咁就有多d錢追番舊少少既貨嚕

感謝咁多位既回覆 , 呢個壇真係好 好多有禮貌既人肯 回覆.. 第二d壇見人問野就一係冇禮貌,一係唔理你
thank you~
回復 10# hoihin1010

唔好追舊嘢喇! 訂D新嘢玩好過啦! 雖然宜家D定價貴咗,但點都平過炒貨啦! 新嘢又靚D~:67:
我都係揀野買, 我訂左美國隊長 mark v
同埋諗住訂埋mark ii.. 同埋mark4連機械臂
之後諗下買mark vi卦
我都係揀野買, 我訂左美國隊長 mark v
同埋諗住訂埋mark ii.. 同埋mark4連機械臂
之後諗下買mark vi卦
今日已經係第2次講「歡迎入坑」!:71:
我入坑唔會盲目既 我主追ironman.
舊版mark i,ii,iii已經無視左
但係testing版真係幾鍾意既 但係響要高追同埋舊頭雕情況下..真係唔會買嚕
等thor spiderman 同ghost rider有新電影同新品先再儲marvel