Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: thespawnx

[活動展覽] 現場直擊新加坡動漫展STGCC HOTTOYS排隊情況!

唔知點解打幾次都係出唔到之後啲字!!!!!!
toms110 發表於 22-8-2011 02:05 PM

係你部腦有d字庫冇裝,所以食唔到口語d字,如咁揾啲,一打lee類字後d字都會冇晒!
香港社會,,,愈搞愈衰....................
E神 發表於 22-8-2011 03:39 PM

香港人真係越來越衰,由6-60歲都係咁!因為d父母教小朋友係爭,不是讓!
尋晚食飯比錢,個pk 80-90後都打我尖!比錢都要打尖,哎,你話死未!
唔知點解打幾次都係出唔到之後啲字!!!!!!
toms110 發表於 22-8-2011 02:05 PM

Don't use HK words.......... :(

And add marks for this report!  Support! :)
香港人真係越來越衰,由6-60歲都係咁!因為d父母教小朋友係爭,不是讓!
尋晚食飯比錢,個pk 80 ...
BigOil 發表於 22-8-2011 08:29 PM

唔好 "執輸""
香港文化........
係你部腦有d字庫冇裝,所以食唔到口語d字,如咁揾啲,一打lee類字後d字都會冇晒!
BigOil 發表於 22-8-2011 08:17 PM

Thx Thx:64: :64:
Don't use HK words..........

And add marks for this report!  Support!
Douglas.M.Saint 發表於 22-8-2011 08:58 PM

:64: Thx Thx:64:
新加坡無排隊黨 ~ 好紀律 :71:
香港展商 ~ 學下 la {:3_127:}
我地香港可以申請健力士世界紀錄: "成功打尖而又最多人":53:
05:30 開始排都買到<--WAH!~真好!~
Non VIP, 05:30 開始排都買到 ...
558558 發表於 22-8-2011 08:42 AM
睇完呢個post, 再睇番香港動漫事件,簡直係香港之恥.真係羞家.
新加坡果d先叫「法治」!!

買得幾千蚊玩具,應該個個都係斯文人

但在香港呢?

主辦機構完全唔保障「公義」!好可恥!
頭像被屏蔽
S'pore主辦單位做到好有秩序!! HK既動漫主辦單位 & HT 就話知你,打尖、打架都話唔理,真係不知所謂。
除左HK主辦單位有問題
都要睇下排果堆係d咩人者

香港精神麻 :71:
SG ppl so great , so peace , so NICE !!!!