Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 現場直擊新加坡動漫展STGCC HOTTOYS排隊情況!

以前我哋香港人都好守秩序, 自從回歸了祖國後, 所有嘢都改變了.......
人民質素既差別 .....
反映SG人民質素比香港及大陸優勝..  真係慚愧, 我地比班人渣影衰晒..
dogjumpjump 發表於 22-8-2011 10:03 AM

仲要衰到做完d衰o野都夠膽死做訪問比人點相, 你話lee仲人ge人格低到如此地步, 相信如果香港殺人會發達, 相信lee d人會變首富.
哈哈好羡慕你们可以去。十扑同乡:71::71:
會展果啲乜狗管理人唔該學吓啦!!!!:52:
28號果晚可以俾人打尖插隊幾百人, 我諗申請健力士都得呀, 竟然派幾條西裝友出&#22175;, 反問我地無籌果&#21874;: 咁而家我可以幫你地做&#21874;乜&#21526;?? <----仲狗咁串:*

人地新加坡條龍個闊度都係一個人咁闊, 個個規規矩矩, 唔駛人

人地新加坡條龍個闊度都係一個人咁闊, 個個規規矩矩, 唔駛人
人地新加坡條龍個闊度都係一個人咁闊, 個個規規矩矩, 唔駛人去
人地新加坡條龍個闊度都係一個人咁闊, 個個規規矩矩, 唔駛人去
toms110 發表於 22-8-2011 02:02 PM

唔知點解打幾次都係出唔到之後&#21874;字!!!!!!
如果香港好似日本咁地震............d人性仲表露無後遺
我地香港人真係輸左喇………
玩家排隊無問題~~係D南亞抄家有問題姐:*
如果佢地可以永久居留就大獲了
玩家排隊無問題~~係D南亞抄家有問題姐
如果佢地可以永久居留就大獲了
anson@yeung 發表於 22-8-2011 03:32 PM

香港社會,,,愈搞愈衰....................:42:
頭像被屏蔽
...WOW...SINGAPORE line up >>>>>>>>> HK line up.
六個鐘買到!正!:43: