Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

[玩具報告] 為明天的生日作好準備!!送給自已的銀河文!!

師兄生日快樂.
將軍澳人 發表於 20-8-2011 07:29 PM

THANKS 大大仲有一小時我就生日LA 

喺TD預祝你生日快樂先啦Eason!!!:77: 星期五見到再慢慢傾, 好耐冇同你講過玩具計喇!!!!:71:
喺TD預祝你生日快樂先啦Eason!!! 星期五見到再慢慢傾, 好耐冇同你講過玩具計喇!!!!
aeromanCCM 發表於 20-8-2011 11:31 PM

好阿~不過要做完野先好傾...如果唔係會有個好有氣勢GE人會話我架HAHAHAHA
呢隻堅好玩,但最令我糾結都係文哥隻手…點解唔係額外,而係要連住塊板呢@~@
文哥好有霸氣!!
頭像被屏蔽
最後再來Armada合體麥加登同銀河天火文其他 合影
牛一兩隻, 又真係 ok wo...恭喜買左心頭好~
祝生日快樂....
好在唔係太中意隻姐....唔係銀包又要減肥...
最後再來Armada合體麥加登同銀河天火文其他         合影
天元突破 發表於 21-8-2011 12:38 AM

另隻係咪starstream 咁大隻ge

我2隻都有...果陣時奇趣多到無人買...
3隻合埋都係3-5魚到...唔係太記得..

隻獅子以都係((....果陣都無人要...因為合埋落柯柏文到其實有d醜..
我2隻都有...果陣時奇趣多到無人買...
3隻合埋都係3-5魚到...唔係太記得..

隻獅子以都係((....果陣都無 ...
炎龍騎士 發表於 21-8-2011 01:13 AM

其實現在同個時真係冇得比....你睇下d 日元...唉
其實現在同個時真係冇得比....你睇下d 日元...唉
neweasonlss 發表於 21-8-2011 01:16 AM

唔係啊...只係覺得以前D人唔識寶...
但唔知點解到而家又好似個個都想要咁...先炒到咁貴..

反而隻麥嘉登真係搵唔到啊我..
唔係啊...只係覺得以前D人唔識寶...
但唔知點解到而家又好似個個都想要咁...先炒到咁貴..

反而隻 ...
炎龍騎士 發表於 21-8-2011 01:19 AM

我搵到ar...個價...
我想要星星叫
回復 44# neweasonlss

丫...係星星叫先岩..
果陣隻麥SIR又係無人要......1魚找一元,..