Toysdaily 玩具日報

查看: 10917|回復: 60

[玩具報告] 為明天的生日作好準備!!送給自已的銀河文!!

在這裡被其他大大的相毒到~重睇返Galaxy Force 越睇越好睇~
雖為2005年的產物及已開封品~但我覺得關節堅固!!
而且我買回來的價錢亦十分好意頭“牛一”
唔講咁多去相!!

消防車mode

飛行mode

汽車人mode

supermode

推車mode....

晚些如有時間再玩埋其他天火同神獸合體~~~~
公喜!公喜!.......希望吾是被我毒到啦!:p:p
公喜!公喜!.......希望吾是被我毒到啦!
mkyfk 發表於 20-8-2011 05:02 PM

除了大大賜毒酒外都仲要搵到個我接受到ge 價錢先得~~
這三隻我都有啊~
見到樓主post上來,我都想搵番出來玩~
這三隻我都有啊~
見到樓主post上來,我都想搵番出來玩~
御姐喵 發表於 20-8-2011 05:14 PM

玩左成日停唔到手∼∼∼∼∼∼∼∼∼好滿足~多謝TF另我少玩左12"
TF真係變完再變~12“影完就閃...
回復 3# neweasonlss

oh......那今次要請大大介紹吓獅子是否為必買毒物lo......:he:
回復  neweasonlss

oh......那今次要請大大介紹吓獅子是否為必買毒物lo......
mkyfk 發表於 20-8-2011 05:17 PM

未玩我連天火都未同文哥合體~~~~
只係玩隻文哥都玩左好耐la ~~
已被大大毒到不似人形
等我換新櫃第一時間買:shy:
已被大大毒到不似人形
等我換新櫃第一時間買
fire526438 發表於 20-8-2011 05:28 PM

要買快手~我搵左好耐個價先接受到~
可能出左一段時間
要買快手~我搵左好耐個價先接受到~
可能出左一段時間
neweasonlss 發表於 20-8-2011 05:29 PM

唔係下
我等左好耐就為左賤價入手
唔理~!見岩價就即入
回復 7# neweasonlss
我今日玩玩吓都放底咗,玩返文哥
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-163304-1-1.html
講起呢隻,唔介意既話美版囉!顏色唔同,黑色!
我好早前係阿虎買左一set有兩隻過隱!
平! $ $
不過依家見唔到果個價!
日版上色比美版好,有心就買日版
另外,可改造成三合一的,不過要切掉文哥隻手,我唔捨得切...
Eason, happy birthday~~~~~~~~ What will u do with your girlfriend tomorrow?  :)
Eason, happy birthday~~~~~~~~ What will u do with your girlfriend tomorrow?
Douglas.M.Saint 發表於 20-8-2011 06:23 PM

屈her 送toy to me~~~~~:35: