Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

[玩具報告] 為明天的生日作好準備!!送給自已的銀河文!!

日版上色比美版好,有心就買日版
另外,可改造成三合一的,不過要切掉文哥隻手,我唔捨得切...
御姐喵 發表於 20-8-2011 06:03 PM

呢套野最精妙處點解我一見即買~因為三隻都係日版
隻天火同神獸要搵隻日版的確有d 難度
本身諗住韓版算~
但大大話d 膠好脆都係唔敢入....
屈her 送toy to me~~~~~
neweasonlss 發表於 20-8-2011 06:26 PM

屈 her 送 toy and herself to u~  :^  (Joking, please don't hit my face......... :68:)

Again, Happy Birthday! :77:
回復 13# 御姐喵

吓!吾是將隻手往後返就可以收在背包內嗎?
師兄生日快樂.
回復 3# neweasonlss i你好:大大祝你生日快樂先!來來來送你生日禮物... ...就是原色銀河文圖
你們好.......大家故吓我隻銀河文是日版定韓版呢?
韓版!  :)
再來....再來.....合体天火文圖
回復 22# Douglas.M.Saint
版主...good..中的...我玩冇事...因日韓版都是中國制做的因盒面有印住"TAKARA   TOMY"
都是正版啊!
Very nice! Keep going on!:71:
日版同韓版d膠料係咪一樣?因為聽過話有時日版同美版d膠料唔同,所以想問下銀河文日版同韓版d膠料係咪一樣?

thank you
生日快樂呀!!樓主
見到呢隻文哥攪到我好想入佢:shiny:
回復 26# DQGUNDAM
以我所知以前勇者玩具如真的韓國本土制做生產"膠料真好脆"銀河文是唔同的雖以是韓版但制做同生產都是中國:日版都是"TAKARA   TOMY"
韓版盒面有印住"TAKARA   TOMY"所以今次膠料都是一樣!不過都是講句睇你心理關口要日版或韓版.....不過韓版都唔平全新....都六子頭啊!註:"我買二手的"
回復  DQGUNDAM
以我所知以前勇者玩具如真的韓國本土制做生產"膠料真好脆"銀河文是唔同的雖以是韓版但制做 ...
天元突破 發表於 20-8-2011 11:06 PM

我現在在淘宝訂多隻天火韓版返來,因為有野想改so 返到來就可確認是否脆了,如果唔脆可能我來緊都會入韓版∼∼∼
生日快樂呀!!樓主
見到呢隻文哥攪到我好想入佢
anson@yeung 發表於 20-8-2011 10:52 PM

入la 再唔入搵唔到GA LA
現在都炒炒地