Toysdaily 玩具日報

查看: 10891|回復: 52

[分享討論] 3.75" X-Force Wolverine

X-Force, 是一個秘密殺手組織.
由於House of M之後變種人人數大減, 為了保護餘下的變種人, Cyclops不惜打破X-men不殺人的規例, 以Wolverine為首領, 或明或暗地對付一些不利於變種人的敵人並將他們殺死! 不過由於此組織有遺X-men的作風, 所以被某些X-men反對. 如Beast 及 Storm都因不能認同此組織的存在而離開了X-men. 在"彌賽亞降臨"的最後一役之後, 此組織仍然沒有解散, 而他們只有一條守則, 就是不能被人知道此組織的存在! (有錯的話, 歡迎師兄們糾正:77:)

雖然是用電影版的舊body, 但可能因顏色問題, 覺得佢真係好正! 而可動方面都尚可接受!
講多無謂, 去片!!:!

多謝支持!:77:
未入,始終mu 出了太多狼人,而暫時亦未有一款令人滿意!
回復 2# gumng

無錯, 所以寄望年尾個隻.......:42:

呢隻我係街見有得散買又唔貴我先買咋:36:
睇番明年PREVIEW,
明年既狼人都係呢隻模。

其實仔細睇呢隻CUSTOM上既雕花己經係狼人既藍黃CUSTOM....
下年出個應該都係呢隻BODY...

回復 4# kiwi

大大好眼利..........:50:
咁......咁即係又要等~~~~~~~~~:31:
回復 5# hkfelix1984

哈哈點都好過惡名遠播既“大肚BODY”丫∼∼
其實如果QC好既...

下年既呢隻狼人我都收貨架啦∼

不過咁多出名既角色都好似有靚既BODY(WORLD WAR HULK,MODERN THOR)
係狼人到而家都出唔到一隻令人滿意既...

作為佢既FANS都真係有D傷心∼∼
雖然是沿用舊身體, 但的確比大肚MU好太多了~
我就乾脆買來一整盒3人PACK, 因為3人我之前都沒有買:DD
其實呢一SET既QC個人覺得麻麻,
全部都係舊BODY...

上色我都睇左幾盒先買得落手。

不過都係要買因為有DEADPOOL∼
回復 6# kiwi

小弟孤陋寡聞, 唔知有大肚dum狼人, 唔知係第幾wave呢?

不過Marvel又係既, 咁人氣既角色都唔出得好d.........:30:
反而下年隻Hulk我就有d興趣:35:
其實睇番最初WAVE既狼人己經係大肚DUM BODY,
個人記得既有舊版既X﹣FORCE 狼人(單支PACK,送一把槍)
仲有近排MU既 DARK AVENGERS SET DARK WOLVERINE都係用大肚BODY∼

下年隻HULK緊係正啦∼
應該係用WWH BODY∼∼

個人期待2 PACK THANOS,
ANT MAN同NOVA :)
回復 10# kiwi

啊............原來佢地就係"大肚dum"~~~:(

e......乜Thaos有2pack咩? 佢會跟邊隻呀?:?

下年既牌王真係好失望, 又係用movie個個廢body,:26:
好心佢無誠意就咪出啦~~~~:53:
咁Cyclops有冇X-Force 裝???
回復 12# hong16788

無.........係佢要狼人成立, 但佢無參與過X-Force既行動,
佢發號司令, 狼人行動~
回復  hong16788

無.........係佢要狼人成立, 但佢無參與過X-Force既行動,
佢發號司令, 狼人行動~
hkfelix1984 發表於 18-8-2011 04:56 PM

佢真係X-Force型仔d a_a
回復 14# hong16788

的確係, 不過藍黃老虎裝的都鍾意.....
下隻如果qc ok 又偶到好價就會入