Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 二戰日本軍機

又会被移動左来尼度??:?
tower 發表於 19-8-2011 08:43
落手砌1:50如果要求到尼個程度的人、其実絶大部分己経有
Matser級的技術、模型做埋同5做埋対他們己経不是
問題了。

邊係Y~你高估左了
我是有更寫實要求唔代表塗裝了得~成品反而arm我懶砌的人
無辨法又要返工又要返學~邊有咁多時間神心砌模型Y
軍事模型式微也是大部份人忙生活/有其它娛樂才會軍事完成品當道!
最適合輕度迷軍事的人
回復  純白騎士姬Saber
我呢d老餅,係鍾意呢d 甘既野,F 14 都ok 但始終冇乜味道
ckc882000 發表於 19-8-2011 10:56

喔~原來係咁
所謂味道是參與關乎世界全亡的戰爭嗎?
喔...應該話具歷史意味.....有戰功喇

我戰機收藏唔多
壯志凌雲入侵我是US F-14派
諷刺的是想買其玩具之時DIE CAST已式微了
不是公司倒敞就是生產中止
DIE CAST唔多款選擇索性唔買

F-14有盒玩×1韓國ACADEMY模型1/144×1
NEWRAY拼裝模型、富士美1:72×1
模型皆未砌

我既歷情係先迷F-14
70年套虎虎虎翻睇多次------>開始關注軍艦-------->艦載機-------->留意日本軍機
真真正正從海軍出發....由海向陸空進發:66:

回復 94# 純白騎士姬Saber [/b
啍!世界存亡,贏就係正義啦!
戰吾戰功我個人沒留意,可能先接觸,或其他原因,硬係現代軍事冇甘正!可能係歷史!
邊係Y~你高估左了
我是有更寫實要求唔代表塗裝了得~成品反而arm我懶砌的人

大家知1:50系模型系要料理既、見你又要求到頂級海鮮、金装醬油
又精鋼菜刀咁、手勢5系大師都差不遠啦:(

我就5同、1:50最精密既Parts比晒我都無用、
淨系屈蝕銅片尼個項目我都做5好、所以5会要求比埋発動機同構造XXX尼D野。
完成品最岩我ED又懶又想玩既人拉